Steigerpallet

Bekijk ons grote assortiment bouw opslagpallets en steigerpallets bij Kruizinga.

Bouw opslagpallets en steigerpallets te koop bij Kruizinga

Eenvoudig opslag en transport regelen van bouwmaterialen of steigermaterialen met onze opslagpallets en steigerpallets. Onze stapelpallets zijn efficiënt stapelbaar via een vaste constructie of variabele opslag in hoogte met losse rongen.

 

De opslagpallets zijn gemakkelijk met een heftruck of palletwagen op te pakken en zijn bij vaste constructie pallets vaak voorzien van hijsogen. Maak uw aankoop compleet met ons assortiment hijskettingen of spanbanden.

 

 Bekijk onderstaand het assortiment of lees verder voor meer informatie.

Slimme keuzes 

 

Hoe kiest u een mobiel opslagrek?

Met het aantal beschikbare opslagoplossingen is het belangrijk te begrijpen waarvoor deze ietwat ongewone opslagpallet dient. Een stapelbare metalen pallet van dit type bestaat in het algemeen uit:

 

- Een blad of balk waarop de goederen worden geplaatst

- Vier korte pilaren of barrières die een frame vormen om de voorwerpen op hun plaats te houden

- Vier poten om vervoer met een palletwagen te vergemakkelijken

 

Een van de belangrijkste criteria waarmee rekening moet worden gehouden, is de grootte van uw mobiele opslagrek, zoals een enkele manurack. U moet een rek kiezen dat groot genoeg is om uw pakketten of dozen in een magazijn op te slaan. Ook het materiaal van uw opslagoplossing, vergelijkbaar met een stalen pallet box, moet sterk genoeg zijn om het gewicht van de lading te dragen en een lange levensduur hebben. Dit is een van de redenen waarom dit type mobiel opslagrek vaak van staal is gemaakt. Bovendien is het mogelijk elke stellingvoet op elkaar te stapelen om een echt opslagrek te creëren.

 

Bouwopslag pallet kopen bij Kruizinga

In de online catalogus van Kruizinga vindt u vele opslagoplossingen voor uw bedrijf, zoals bouw opslagpallets maar ook stapelrekken, pallets, gitterboxen en meer. Zo kunt u uw magazijn in de beste omstandigheden organiseren en kunt u met een gerust hart werken in de wetenschap dat uw goederen perfect zijn opgeslagen op uw mobiele opslagrekken.


FAQ

Kan ik gebruikte bouw opslagpallets kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u tweedehands bouw opslagpallets kopen. Deze vindt u wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.