Draadmanden stapelbaar

Bekijk ons grote assortiment draadmanden bij Kruizinga.

Stapelbare draadmanden in alle soorten en maten

Bij Kruizinga hebben we een breed assortiment in stapelbare draadmanden, ook wel draadkorven, stortmanden of stapelmanden genoemd. Een draadkorf kunt u gebruiken bij het opbergen van goederen, wat een bijdrage creëert van een overzicht op een locatie.

Waarbij de ene stapelbare draadmand zich kenmerkt door de wielen, bevat de andere handgrepen of een grijpopening. Stapelmanden zijn zeer gezicht voor intern transport, het uitstallen van goederen of voor winkeldisplay.

 

Meer informatie? Lees dan onderstaand verder.

Slimme keuzesVerschillende soorten draadmanden

Bij Kruizinga hebben we een groot aanbod aan verschillende soorten draadmanden. Draadkorven kunnen uit verschillende groottes en materialen bestaan. Deze eigenschappen bepalen ook vaak voor welke toepassingen een draadkorf gebruikt wordt. Een eigenschap die altijd terugkomt bij een draadmand is de open structuur. Dit zorgt ervoor dat de inhoud zichtbaar is. Daarnaast zijn de/onze draadmanden gemaakt van metaal of ijzer.

 

Hieronder worden de verschillende types stapelbare draadmanden besproken:


Stapelmand met grijpopening

 

Stapelbare draadmanden zijn ideaal voor grijpvoorraad in groothandels, winkels of magazijnen. Door de grijpopening kunt u gemakkelijk en snel bij de goederen die zich in de draadmand bevinden. Stapelbare draadmanden met grijpopening beschikken vaak over één verstelbaar verdeelshot waardoor u twee of meerdere verschillende producten van elkaar kunt onderscheiden in één draadmand. Dit kunt u vinden bij de specificaties van het product. Zit er geen verdeelschot standaard bij het product? Dan kunt u deze er los bij bestellen. Deze kunt u vinden bij toebehoren of onderaan bij het product bij “dit artikel is de combineren met”.


Draadmand op wielen

 

Een draadmand op wielen is zoals de naam al zegt: een draadmand op wielen. Hierdoor kunt u deze gemakkelijk verplaatsen van locatie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld draadmanden die buiten staan en als de winkel sluit deze week naar binnen gerold moeten worden. Deze draadmanden staan op 3- of 4 wielen. Draadmanden op wielen kunnen een ronde of vierkante vorm hebben. De draadmanden van metaal of ijzer zijn sterk van materiaal, waardoor u diverse goederen zoals producten of sportartikelen erin kunt stoppen en vervoeren. Ook is het mogelijk om de bodem in hoogte te verstellen. Ze worden ook wel stortmand genoemd. Stortmanden kunt u ook tegenkomen op sportvelden of gymzalen om bijvoorbeeld ballen in te vervoeren.

Draadmand stapelbaar kopen? Kruizinga helpt u!

Geïnteresseerd in een stapelbare draadmand maar heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Door

een stapelbare draadmand bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteit verhouding tegen lange levensduur.

 


FAQ

Wat is een stapelbare draadmand?

Wanneer u door een winkel loopt, ziet u vaak ijzeren bakken waar diverse artikelen in worden opgeslagen. Dit noemen we stapelbare draadmanden. Een stapelbare draadmand is een mand van staal of metaal. Het is een multifunctionele mand welke u kunt gebruiken in iedere ruimte.

Waarvoor is een stapelbare draadmand het meest geschikt?

Door de open structuur van de stapelbare draadmanden is de inhoud goed zichtbaar wat zorgt voor een duidelijke presentatie van de producten en of onderdelen. Een stapelbare draadmand wordt veel gebruikt voor het opslaan van diverse artikelen. Door de grijpopening kunt u gemakkelijk de producten uit de draadmanden pakken. U komt ze tegen in bijvoorbeeld: winkels, groothandels, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen maar ook opslagruimtes.

Heeft Kruizinga ook gebruikte stapelbare draadmanden?

Kruizinga heeft naast nieuwe stapelbare draadmanden ook gebruikte stapelbare draadmanden. Het assortiment in gebruikte goederen wisselt continu bij Kruizinga. Elke dag kunnen er nieuwe gebruikte producten online komen te staan. Wilt u een gebruikte stapelbare draadmand bekijk dan onze gebruikte draadmanden. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Neem dan een kijkje op de algemene van onze gebruikte producten.

Kunt u ook een draadmand huren?

Op dit moment is het niet mogelijk om een stapelbare draadmand te huren bij Kruizinga. Benieuwd welke huurmogelijkheden u wel heeft bij Kruizinga? Bekijk dan onze verhuurpagina voor meer informatie.

Heeft Kruizinga ook nog andere handige stapelbare producten?

Naast stapelbare draadmanden heeft Kruizinga ook andere handige stapelbare producten. Denk hierbij aan: magazijnbak kunststof, magazijnbak staal, opzetrand, stapelbak kunststof, stapelbak staal, stapelracken, gitterboxen, bouw opslagpallet.