Magazijnwagen gebruikt

Bekijk ons grote assortiment gebruikte magazijnwagens bij Kruizinga

Gebruikte magazijnwagens in alle soorten en maten

Wilt u een goedkoper alternatief of staat circulariteit bij u hoog in het vaandel? Kies dan voor een gebruikte magazijnwagen. Doordat we onze gebruikte goederen op voorraad hebben staan heeft u ze binnen een paar dagen bij u in huis. Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod aan gebruikte magazijnwagens.

 

Het gebruikte assortiment wordt telkens weer geüpdatet en daarbij geldt op=op. Onze tweedehands magazijnwagens zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen en worden voordat ze online komen te staan gecontroleerd. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit wanneer u een gebruikte magazijnwagen koopt.

 
De voordelen van een tweedehands magazijnwagen   

Het kopen van een tweedehands magazijnwagen brengt een aantal voordelen met zich mee. Wilt u bijvoorbeeld milieubewust bezig zijn? Dan is het kopen van een tweedehands magazijnwagen de perfecte oplossing voor u! Hieronder een aantal voordelen voor het kopen van een gebruikte magazijnwagen:

  • - Het is goedkoper
  • - Verlengde levensduur, dus geen grondstof verspilling of extra afval
  • - U bent duurzaam bezig
  • - Haalt u de magazijnwagen op? Dan hoeft u geen verzendkosten te betalen

Doordat we een groot assortiment in gebruikte magazijnwagens hebben, kunt u kiezen uit een divers assortiment aan gebruikte magazijnwagens. Welke allemaal verschillen in het draagvermogen, afmetingen en soort.


FAQ

Wat is een gebruikte magazijnwagen?

Een gebruikte magazijnwagen is een magazijnwagen welke niet meer als nieuw verkocht mag worden. Dit kan zijn doordat de magazijnwagen gebruikt is, maar kan ook zijn doordat er bijvoorbeeld krasjes op zijn gekomen tijdens het transporteren van de nieuwe magazijnwagen. Een gebruikte magazijnwagen hoeft dus niet altijd in gebruik geweest te zijn.

Kunt u ook een magazijnwagen huren?

Magazijnwagens zijn momenteel niet te huur. Wel kunt u andere producten bij ons huren. Voor meer informatie welke producten dit zijn, bekijk dan de verhuur pagina. 

Heeft Kruizinga ook nieuwe magazijnwagens?

Naast gebruikte magazijnwagens verkoopt Kruizinga ook nieuwe magazijnwagens. Ook hierin hebben we een divers aanbod in verkrijgbaar.

Heeft Kruizinga nog andere gebruikte goederen die handig zijn in een magazijn?

In ons assortiment vindt u een divers aanbod aan gebruikte goederen die erg handig zijn in een magazijn. Denk hierbij aan: Gebruikte pallets, stellingen, trappen, rolcontainers, stapelbak kunststof enzovoort.