Gebruikte stellingen

Gebruikte stellingen bij Kruizinga.nl

Kies voor gebruikte stellingen bij Kruizinga!

Bent u op zoek naar een tweedehands magazijnstelling? Dan bent u bij Kruizinga aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruim assortiment in gebruikte stellingen voor alle type toepassingen voor de beste prijs. Of u nu op zoek bent naar extra opslagruimte of kosten wilt besparen zonder achteruit te gaan aan kwaliteit, onze gebruikte stellingen bieden een uitstekende oplossing voor uw behoeften.

 

Meer informatie? Bekijk onderstaand voor meer.

 
Wat zijn de voordelen van een gebruikte stelling?

2e hands stellingen hebben verschillende voordelen. Denk aan:

 

-              Milieuvriendelijk: Door een gebruikte stelling te kopen, draagt u bij aan het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid door hergebruik van nieuwe materialen.

-              Prijstechnisch aantrekkelijker: Gebruikte legbordstellingen zijn over het algemeen goedkoper dan nieuwe stellingen, waardoor ze kosteneffectieve optie zijn voor bedrijven of particulieren met een beperkt budget.

-              Direct beschikbaar: Gebruikte stellingen zijn direct uit voorraad beschikbaar.

 

Wat voor soort tweedehands stellingen heeft Kruizinga

Bij Kruizinga hebben we een wisselend aanbod aan gebruikte stellingen. Dit ligt aan het aanbod dat er binnenkomt. Wanneer we een gebruikte variant in ons assortiment hebben, kan dit dus een palletstelling, legbordstelling, grootvakstelling of draagarmstelling zijn in verschillende uitvoeringen en materialen. Denk aan staal, hout of kunststof.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Om de kwaliteit van onze gebruikte stellingen te waarborgen, controleert Kruizinga wat de status is van een tweedehands stelling. Voordat de stelling op de website gepubliceerd worden, wordt er gekeken of de stelling veilig genoeg is en of de stelling niet zodanig beschadigd is dat ze niet meer bruikbaar zijn.

Gebruikte stelling kopen? Kruizinga helpt u!

Gebruikte stellingen kopen doet u bij Kruizinga. Bij ons bent u altijd gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wilt u een 2ehands stelling kopen, maar bent u er nog niet helemaal over uit welke u moet kiezen? Onze specialisten staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem gemakkelijk contact met ze op.


FAQ

Wat is een gebruikte stelling?

Een tweedehands stelling is een stelling die al eens eerder gebruikt is, of kleine beschadigden heeft opgelopen tijdens transporteren en niet meer als nieuw verkocht mogen worden. Onze gebruikte stellingen worden vooraf eerst gecontroleerd door onze specialisten voordat ze online komen.

Kunt u ook een stelling huren?

Bij Kruizinga is het mogelijk om diverse producten te huren. Tweedehands stellingen kunt u helaas (op dit moment) niet huren. Kijk voor meer informatie wat u wel kunt huren op onze verhuur pagina.

Zijn er gebruikte legbordstellingen veilig?

Ja, gebruikte legbordstellingen zijn veilig in gebruik. We controleren de gebruikte stellingen namelijk voordat we ze online zetten en verkocht kunnen worden.

Zijn gebruikte legbordstellingen van goede kwaliteit

De kwaliteit van gebruikte legbordstellingen varieert. Wij maken van onze gebruikte producten zelf de foto’s intern om een zo eerlijk beeld te tonen van het product. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.