Volumekorting op stapelracks, kunststof stapel- en magazijnbakken en pallets/opzetranden. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer!

Gebruikte stellingen

Gebruikte stellingen bij Kruizinga.nl

Kies voor gebruikte stellingen bij Kruizinga!

 

Op zoek naar een gebruikte magazijnstelling, stellingkast of diverse stellingtoebehoren?

Dan bent u bij Kruizinga aan het juiste adres! Bij Kruizinga vindt u een ruim assortiment aan gebruikte stellingen voor alle type toepassingen voor de beste prijs. Zo richt u gemakkelijk, snel en goedkoop uw magazijn, werkplaats, garage, opslag of winkel in. Ons aanbod bestaat uit onder andere palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen en draagarmstellingen.

 
Wat zijn de voor- en nadelen van een gebruikte stelling?

Een gebruikte stelling heeft verschillende voordelen en nadelen. Voordelen van een gebruikte stellingkast kan zijn dat ze vaak prijstechnisch aantrekkelijker zijn dan een nieuwe stellingkast. Wat ook een voordeel is dat u circulair bezig bent als u een gebruikte stelling aanschaft. Gebruikte stellingen hebben niet echt nadelen, een nadeel kan zijn dat een 2e hands stelling er beschadigd uit kan zien. Of dit per se een nadeel is, is meer de vraag voor uzelf.

 

Wat voor soort tweedehands stellingen heeft Kruizinga

Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod aan gebruikte stellingen zoals palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen en draagarmstellingen in verschillende uitvoeringen en materialen. U kunt hierbij denken aan de materialen staal en kunststof. Het aanbod verandert continu waardoor er steeds verschillende stellingen in het aanbod te vinden zijn.

 

Kwaliteit boven kwantiteit

Om de kwaliteit te waarborgen van onze gebruikte stellingen, controleert Kruizinga wat de status is van de gebruikte stelling. Voordat ze op de site gepubliceerd worden, wordt er gekeken of de stelling nog veilig genoeg is en of de stelling niet zodanig beschadigd is dat ze niet meer bruikbaar zijn. Zo bent u altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit van een tweedehands stelling. De gebruikte stellingkasten worden in onze eigen fotostudio gefotografeerd om een zo eerlijk mogelijk beeld te geven waarbij de schades goed zichtbaar zijn. Zo staat u nooit voor verrassingen.

 

Gebruikte stelling kopen? Kruizinga helpt u!

Gebruikte stelling kopen doet u bij Kruizinga. Bij Kruizinga bent u altijd gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs/kwaliteit verhouding met lange levensduur. Wilt u een 2e hands stellingkast kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke u moet kiezen? Geen probleem! Onze specialisten staan altijd klaar voor u om uw vragen te beantwoorden en te helpen met het maken van de juiste keuze bij het kopen van een tweedehands stelling. U kunt gemakkelijk en snel contact met ze opnemen via het contact formulier


FAQ

Wat is een gebruikte stelling?

Een gebruikte stelling is een tweedehands stelling die al gebruikt is en kleine gebruikers beschadigingen kan hebben. Onze gebruikte stellingen worden vooraf eerst gecontroleerd door onze specialisten voordat ze online komen te staan. Een gebruikte stelling hoeft niet vol beschadigingen te zitten, er zitten ook stellingen in ons assortiment die maar eenmalig gebruikt zijn en haast geen gebruikssporen hebben. Dit kunt u allemaal zien in de specificaties/beschrijvingen/foto’s van het betreffende product.

Kunt u ook een stelling huren?

Bij Kruizinga is het mogelijk verschillende producten te huren. Gebruikte stellingen kunt u helaas (op dit moment) niet huren. Kijk voor meer informatie wat u wel kunt huren op onze verhuur pagina en wat de mogelijkheden hierin zijn.

Heeft Kruizinga ook nieuwe stellingen?

Naast gebruikte stellingen heeft Kruizinga een ruim aanbod nieuwe stellingen. Deze kunt u hier bekijken. We hebben o.a. Grootvakstellingen, Palletstellingen, Legbordstelling 55, Legbordstelling 856, Bandenstellingen, Draagarmstellingen maar ook Combinatiesets en verschillende toebehoren.

Heeft Kruizinga nog andere gebruikte producten die handig zijn in een magazijn?

Kruizinga heeft verschillende 2e hands producten die erg handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een gebruikte trap, gebruikte palletwagen, gebruikte rolcontainer en gebruikte stapelbakken