Containerslot

Bekijk ons grote assortiment veiligheidstoebehoren bij Kruizinga

Voorkom diefstal en inbraak met veiligheidstoebehoren

Kruizinga heeft een groot assortiment veiligheidstoebehoren die diefstal voorkomen. Zo zorgen onze producten ervoor dat uw magazijn, containers, vrachtwagens en productiemiddelen goed beschermd zijn tegen diefstal. Er zijn diverse mogelijkheden op het gebied van veiligheid. Zo zorgt u er met ons containerslot voor dat niemand in de trailer komt en met een wielklem voor vrachtwagens beveiligt u uw vrachtwagen optimaal.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand voor meer informatie.

 

 

Slimme keuzes 

 

De verschillende soorten

Bij Kruizinga verkopen wij verschillende types veiligheidstoebehoren. Denk hierbij aan: wielklemmen, containersloten, disselsloten, hangsloten en meer. Hieronder leggen we een aantal types kort uit.

 

Wielkeg voor vrachtwagens met waarschuwingsteken

Met een wielkeg voorkomt u dat de vrachtwagen gedurende het laden en lossen wegrolt. Deze wielkeggen zijn geschikt wanneer u uw vrachtwagen bij een laaddock heeft staan. Daarnaast zorgt het waarschuwingsbord ervoor dat de wielblokkering goed zichtbaar blijf.

 

Kingpin sloten voor opleggers

Kingpin sloten zijn erg handig om trailers, opleggers of boten te beveiligen. Een kingpin is een onderdeel van de koppeling tussen een oplegger en een truck. Wanneer hier een slot op zit kan deze niet meer bevestigd worden aan een truck. En zo bent u verzekerd van het feit dat de oplegger niet meegenomen kan worden.

 

Containerslot

Containers staan vaak op lege onbemande terreinen. In de avond of weekenden zijn ze daarom ook zeer aantrekkelijk om open gebroken te worden. Een containerslot beveiligt uw container hiertegen. Deze sloten zijn vrij eenvoudig om te plaatsen.

 

Trekhaak slot

Bestelbussen zijn vaak interessant voor dieven. Met een trekhaak slot kunnen de deuren niet geopend worden omdat deze gebarricadeerd worden. Plaats het slot eenvoudig op de kogel van de trekhaak en sluit af met het bijgeleverde discusslot.

 

Wielklem

Aanhangers en trailers zijn vaak niet voorzien van een alarmsysteem, waardoor het stelen ervan zeer lucratief is omdat de drempel erg laag ligt. Kies voor een compacte wielklem wanneer u een aanhanger, trailer of voertuig wilt beveiligen tegen diefstal. Plaats de compacte wielklem eenvoudig op de velg van het voertuig zonder gereedschap.

 

Disselsloten

Disselsloten zijn sloten welke gebruikt worden als beveiligingsmaatregel tegen diefstal. Deze worden bevestigd op de dissel van een trailer, aanhangwagen of caravan die achter een auto of voertuig gekoppeld is. Disselsloten bestaan uit een hendel en een kogelgat.

 

Hangsloten

Bij Kruizinga hebben we verschillende hangsloten in het assortiment. Zo hebben we hangsloten met cijferslot maar ook gewoon met alleen een sleutel. Hangsloten zijn verwijderbare sloten. Deze bestaan uit een kleine metalen beugel met een huis.

 

Discusslot & Kabelslot

Daarnaast hebben we ook diverse discus sloten of kabelsloten in het assortiment van Kruizinga. Kabelsloten worden vaak gebruikt om fietsen vast te zetten. Discussloten zijn hangsloten welke eruitzien als een schijfvormig hangslot. Discussloten worden gebruikt op kasten, schuurdeuren, poorten of voertuigen wanneer u deze wilt beschermen tegen diefstal.

 

Allerlaatst hebben wij ook andere veiligheidstoebehoren te koop bij Kruizinga. Denk hierbij aan: antislip mat, spanband hoekbeschermer, staalkabels, waarschuwingslampen, snelbinders, aanhangwagennet, voertuigmarkering, sleutelkasten, veiligheidskisten etc.

 

Veiligheidstoebehoren kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u veiligheidstoebehoren kopen maar bent u er nog niet helemaal over uit welke het beste bij u past? Geen probleem! Onze specialisten staan klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Neem hiervoor gemakkelijk contact met ze op. Door bij Kruizinga veiligheidstoebehoren aan te schaffen bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ 

Kan ik gebruikte veiligheidstoebehoren kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u tweedehands veiligheidstoebehoren kopen. Deze vindt u wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga naast veiligheidstoebehoren ook andere producten voor veiligheid?

Bij Kruizinga kunt u naast veiligheidstoebehoren ook andere producten kopen welke het werken veilig maken. Neem hiervoor een kijkje in de volgende groepen: veiligheid en markering, hijstoebehoren, veiligheidsbox etc.