Veiligheid en markering

veiligheid en marketing

Diverse producten voor veiligheid en markeringen te koop bij Kruizinga.nl!

 

Bij Kruizinga.nl hebben we een groot assortiment in producten die te maken hebben met veiligheid en markering. Op deze manier zorgt u ervoor dat uw magazijn en bedrijf veilig te betreden is voor het personeel. Goederen waar u aan kan denken om de veiligheid van uw magazijn te waarborgen, zijn: aanrijdbeveiliging, afbakening, beschermbeugels, beschermingsmiddelen, beschermprofielen, borden en stickers, fietsenrekken, rijbaan markering, stellingbeschermer, veiligheidsspiegels en vloermarkering (- en tape).

 

Er zijn diverse mogelijkheden en goederen te koop op het gebied van veiligheid en markering binnen uw bedrijfsomgeving. Het personeel van Kruizinga.nl wil graag met u meedenken en kijken naar wat de mogelijkheden zijn om gevaarlijke risico’s te kunnen beperken.

 

Corona
Producten om de besmetting van het covid-19 virus (corona) te voorkomen.

 

Meer informatie over een veilige werkomgeving? Klik hier

 

  

 

Welke veiligheids- en markeringsmiddelen vindt u bij Kruizinga.nl?


Het onderwerp ‘veiligheid’ is erg breed en veel diverse producten van Kruizinga.nl vallen hieronder. Kruizinga.nl heeft namelijk goederen in het assortiment die ervoor zorgen dat materiaal veilig blijft. Daarnaast heeft Kruizinga.nl ook goederen in het assortiment die ervoor zorgen dat het personeel veilig blijft. Hieronder geven we kort een overzicht van veiligheidsproducten die Kruizinga.nl in het assortiment heeft zitten.


Aanrijdbeveiliging

 

Aanrijdbeveiliging is onmisbaar binnen een bedrijf waar voertuigen zoals heftrucks of machines aan het werk zijn. Aanrijdbeveiliging zorgt ervoor dat goederen, stellingen of muren beschermd worden. Daarnaast biedt het ook veiligheid voor personeel. Aanrijdbeveiliging heeft vaak opvallende kleuren, waarmee men gewaarschuwd wordt. 


Beschermbeugels

 

De producten die onder de categorie beschermbeugels vallen, hebben veel overlap met de categorie aanrijdbeveiliging en afbakening. Een beschermbeugel kan een vangrail zijn, een hoekbescherming, of een beschermpaal. Ook deze producten proberen ervoor te zorgen dat uw magazijn zo veilig mogelijk is en dat de kans op ongelukken voor personeel zo min mogelijk is. 


Beschermingsmiddelen

 

Beschermingsmiddelen zijn middelen die tijdens deze coronacrisis steeds meer ingezet dienen te worden. Met deze middelen probeert u er namelijk voor te zorgen dat het coronavirus, oftewel COVID-19, minder wordt verspreid of om besmetting te vermijden. U kunt hier bijvoorbeeld denken aan gezichtsbescherming, desinfectiemiddel en werkplek afscherming


Beschermprofielen

 

Onder de categorie 'beschermprofielen' vallen producten die wanden, muren, hoeken en buizen beschermen. Beschermprofielen zijn gemaakt van sterke materialen, waardoor zij een klap kunnen opvangen van een zware wagen of machine. Beschermprofielen komen veelal voor in logistieke omgevingen binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen en voedingsindustrie.


Borden en stickers

 

Kruizinga.nl heeft diverse borden en stickers in het assortiment. Zo hebben we waarschuwingsborden die opgehangen kunnen worden en medewerkers laten weten waar zij voor moeten waken. Verder verkopen we ook vloerstickers en identificatielabels.  


Fietsenrekken

 

Fietsenrekken worden ingezet bij het stallen van fietsen. Een fietsenrek komt in veel diverse omgevingen voor, denk bijvoorbeeld aan winkelcentra, ziekenhuizen of andere zorginstellingen. Naast dat het product veel voorkomend is in bedrijfsomgevingen, kunnen ook particulieren gebruikmaken van een fietsenstalling. Zo zorgt u er bijvoorbeeld voor dat u  schuur overzichtelijk blijft. 


Rijbaan markering

 

Rijbaan markering levert een bijdrage aan ordening op de weg. U kunt op verschillende manieren hiervoor zorgen. Denk bijvoorbeeld aan het inzetten van pionnen, markeerverf of hekken. Door rijbaan markering  zal de kans op ongelukken mogelijk kleiner worden. 


Stellingbescherming

 

Stellingbeschemers zijn producten, zoals de naam het al zegt, die ervoor zorgen dat stellingen in bijvoorbeeld magazijnen of winkels beschermd zijn. Vaak komen deze voor op orderpicklocaties. Oftewel locaties waar medewerkers bezig zijn met zwaar materiaal of met heftrucks. Een stellingbeschermer zal de klap opvangen.  


Veiligheidsspiegels

 

Iedereen weet wel wat een spiegel is. Zo bekijken we hier bijvoorbeeld onszelf in. Maar spiegels die de veiligheid waarborgen zijn eigenlijk veel belangrijker. Bij Kruizinga.nl verkopen we hiervoor diverse soorten veiligsheidsspiegels. Denk hierbij aan verkeersspiegels en observatiespiegels. 


Vloermarkering- en tape

 

Met vloermarkering en vloertape is het mogelijk om medewerkers op bepaalde zaken of situaties in het magazijn te attenderen. Identificatielabels, vloertape of markeerverf zijn producten die u hier goed voor kan inzetten.