Stelling configureren in 3 stappen

Bekijk ons aanbod palletstellingen 

Wilt u een magazijn overzichtelijk inrichten? Denk dan eens aan een palletstelling. Palletstellingen zijn essentiële oplossingen voor het efficiënt opslaan en organiseren van goederen in magazijnen, distributiecentra en andere opslagfaciliteiten. Bij Kruizinga bieden we een uitgebreid assortiment palletstellingen aan, waaronder palletstellingen, zware palletstellingen en magazijn palletstellingen. 

 

Wilt u meer informatie? Lees dan onderstaand verder. 

2. Stel de Palletstelling samen volgens uw wensen

Pas de afmetingen en getallen hieronder en in de configurator (per stelling onderdeel) naar wens aan.

B x D x H : 6840 x x 4500 | Secties: 3

Bestel nu met -15% korting!

Kies diepte

Sectie links toevoegen

Sectie rechts toevoegen

2700 mm 1313 mm 3200 kg 1800 mm 1313 mm 2100 kg 1800 mm 1313 mm 2100 kg 4500 mm 6840 mm 1153 mm [ date: 2024-07-22 | palletstelling | type 34 | 2164652 ]

3. Bestel deze stelling

Prijs huidige selectie:

€ 2502,30 € 2164,46 Totaal ex. B.T.W. inclusief levering
€ 2252,30 € 1914,46 Totaal ex. B.T.W. zelf afhalen
Stelling onderdelen
Aantal Omschrijving
2x  34-LIG-270110A toebehoren palletstelling liggers (2 stuks)
4x  34-SB110-4500 palletstelling staander (gemonteerd)
24x  34-BORGPEN Borgpen
4x  34-ETAGE-1800 toebehoren palletstelling etage compleet

Specificaties
Type:
palletstelling
Uitvoering:
compleet met toebehoren
Artikelcode:
STELLING-34
Artikelindeling:
Nieuw
Type:
palletstelling
Uitvoering:
compleet met toebehoren
Materiaal:
staal
Subgroep:
Palletstelling
Kleur:
kleurloos
Oppervlakte behandeling:
thermisch verzinkt
Typenummer:
34
EAN Code (Gtin):
8719424053104
Omschrijving

Industriële palletstelling van hoogwaardige kwaliteit. De perfecte stelling voor een efficiënte ruimte-indeling in uw magazijn. Zeer geschikt voor het opslaan van eenheidsladingen zoals: pallets, stapelbakken of containers. Gemaakt van hoogwaardig verzinkt staal.

Vaak besteld in combinatie met

Voordelen 

Onze palletstellingen bieden tal van voordelen voor bedrijven. Ze maximaliseren de beschikbare ruimte door verticale opslag mogelijk te maken, waardoor waardevolle vloeroppervlakte wordt bespaard. Bovendien zijn ze modulair en aanpasbaar, zodat ze gemakkelijk kunnen worden aangepast aan verschillende opslagbehoeften. Met een grote capaciteit zorgen ze voor een veilige opslag van zware goederen, wat magazijnefficiency en productiviteit verhoogt. 

Toepassingen 

Palletstellingen kunnen op vele manieren worden gebruikt. Van bulkopslag tot het organiseren van kleinere items op palletrekken. Deze oplossingen zijn geschikt voor een verscheidenheid aan industrieën, waaronder detailhandel, logistiek, productie en meer. 

Juiste palletstelling kiezen 

Wanneer u de juiste palletstelling wilt kiezen, is het belangrijk om rekening te houden met diverse factoren. Denk hierbij aan: de beschikbare ruimte, de aard van de goederen die worden opgeslagen en de gewenste toegankelijkheid. Daarnaast is het belangrijk om vooraf te weten welke producten u gaat opslaan in uw palletstelling. U mag namelijk het draagvermogen van de palletstelling niet overschrijden vanwege de veiligheid. In onze configurator kunt u gemakkelijk bij het invoer vak van breedte zien wat het maximale draagvermogen is per breedte. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het kiezen van de geschikte oplossing voor uw specifieke behoeften. 

Hoog of laag? 

Ook erg belangrijk om te weten is de hoogte van de palletstelling. Het moet namelijk wel passen in uw magazijn. Het zou zonde zijn als u een palletstelling samenstelt die vervolgens niet eens in uw magazijn past omdat die te hoog is. Onze nieuwe palletstellingen hebben een hoogte van maximaal 6000 mm, en een minimale hoogte van 2000 mm. Dit kunt u allemaal gemakkelijk samenstellen met onze palletstelling configurator. 

Stel uw eigen palletstelling samen! 

Bij Kruizinga kunt u uw eigen palletstelling samenstellen. Van tevoren is het wel handig om voor uzelf eerst na te denken waar u op moet letten bij het kopen van een palletstelling. Allereerst moet u weten hoe hoog en lang u uw palletstelling wilt hebben en welke pallets u erop wilt plaatsen. Ook is het belangrijk om te weten welke producten u erin wilt opslaan. Dit heeft te maken met het totale draagvermogen dat u vanwege veiligheidsnormen niet mag overschrijden. De afmetingen van onze nieuwe palletstellingen zijn: maximaal 6000 mm, minimaal 2000 mm waarvan minimaal 2 etages en maximaal 15 etages. De maximale breedte is 3500 mm, en de minimale breedte is 1800 mm. Erg handig is ook dat u direct onder de configurator ziet welke onderdelen uw samengestelde palletstelling bevat. 

Palletstelling kopen? Bij Kruizinga bent u aan het juiste adres! 

Kruizinga onderscheidt zich als aanbieder door niet alleen hoogwaardige palletstellingen aan te bieden, maar ook door uitstekende klantenservice en ondersteuning. Met Kruizinga kunt u vertrouwen op duurzame opslagoplossingen die uw bedrijf helpt groeien. Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u extra informatie of weten welke palletstelling past bij u en uw onderneming. Neem dan contact op met een van onze specialisten. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een palletstelling kopen bij Kruizinga. 


FAQ 

Wat is een palletstelling? 

Een palletstelling is een type opslagsysteem dat wordt gebruikt om pallets met goederen op te slaan in magazijnen, distributiecentra en andere opslagfaciliteiten. Het bestaat uit staander, en horizontale balken, ook wel liggers genoemd, die samen een frame vormen waar pallets op kunnen worden geplaatst. Palletstellingen zijn meestal van staal gemaakt en zijn breed inzetbaar. Ze zijn modulair, wat betekent dat ze kunnen worden aangepast aan verschillende opslagbehoeften. 

Kunt u ook een palletstelling huren? 

Op dit moment is het bij Kruizinga nog niet mogelijk om een palletstelling te huren. Wel is het mogelijk om andere transportmiddelen te huren. Neem hiervoor een kijkje op onze verhuur pagina. 

Heeft Kruizinga ook gebruikte palletstellingen? 

Het gebruikte assortiment wisselt elke keer bij Kruizinga. Er geldt namelijk een op=op regel bij het gebruikte assortiment. Wilt u weten of wij een gebruikte palletstelling op voorraad hebben? Neem dan een kijkje op de gebruikte stellingen pagina. U kunt dan aan de linkerkant filteren op de stelling die u zoekt.