Fetra voordeel


Volumekorting banner

 

Regel nu uw interne transport voor de laagste prijs, zonder in te leveren op kwaliteit!  Profiteer voordat het te laat is* van extra lage prijzen met kortingen tot wel 15%!

Fetra produceert duurzame transportmiddelen van de hoogste kwaliteit in Duitsland. Ze ontwikkelen ergonomische transportmiddelen die inzetbaar zijn om uw transport efficiënter te laten verlopen!


Efficiënt | Betrouwbaar | Duurzaam | Ergonomisch | Innovatief | 10 jaar garantie | Gratis levering

➔ Fetra Etagewagens

➔ Fetra Platformwagens

➔ Fetra Steekwagens

➔ Fetra Tafelwagens

➔ Fetra Palletwagens & Kiepbakken

 

Kwaliteit voor de laagste prijs


Fetra produceert in Duitsland interne transportmiddelen van de hoogste kwaliteit. Door gebruik te maken van de beste materialen en nieuwste technieken, maken ze producten waar ondernemers hun bedrijfsprocessen jaren mee kunnen inrichten. Dankzij de hoge kwaliteit, hebben Fetra producten dan ook 10 jaar garantie.

Logistiek alles goed geregeld


Kruizinga is al sinds 1960 de leverancier van opslag- en transportmiddelen. Dankzij onze ervaring en duurzame relaties met leveranciers en klanten, hebben we een logistieke oplossing voor iedere onderneming. Zo hebben we een uitgebreid assortiment voor elke branche en zijn we al 20 jaar competentiepartner van onze leverancier Fetra.

Broshuis helpen met intern transport


Onlangs waren we met RTL Transportwereld te gast bij Broshuis Holland; een van onze klanten die we onder andere helpen bij het inrichten van hun interne transport. Benieuwd hoe een grote speler zoals Broshuis te werk gaat? Kijk zaterdag 18 mei om 17:00 uur naar RTL Transportwereld op RTL 7.


RTL transportwereld


Kruizinga, de totaalleverancier voor magazijn, werkplaats en intern transport!

✓ Nieuw ✓ Gebruikt ✓ Verhuur ✓ Maatwerk ✓ Opkoop

 

 

 
* Deze actie is geldig van 8 mei tot en met 22 mei 2024