Aluminium kisten en transportboxen

Bekijk ons grote assortiment aluminium kisten en transportboxen bij Kruizinga

Praktische aluminium transportkisten en -kisten voor intralogistiek.

Onderhoudsvriendelijke, praktische kisten, kratten en wagens voor het intern transport van kleinere goederen. Onze aluminium transportkisten zijn stabiel, licht en gemakkelijk stapelbaar. Naast de klassieke aluminium kisten met handgrepen vindt u ook kisten met wieltjes die van bovenaf kunnen worden gevuld, kastenwagens met deuren aan de lange zijden, aluminium kisten met deksel, gereedschapskisten met compartimenten en snel sluitingen en aluminium papierverzamelaars in diverse afmetingen.

 

Meer weten over aluminium transportkisten? Lees dan onderstaand verder.

  

 

Verschillende uitvoeringen aluminium kisten

Er zijn verschillende uitvoeringen van aluminium kisten beschikbaar, afhankelijk van de specifieke toepassingen. Hieronder ziet u de uitvoeringen welke Kruizinga in het assortiment heeft:

 

Instrumentkoffers

Instrumentkoffers zijn koffers welke stevig en goed afsluitbaar zijn voor het veilig vervoeren en stootvast opbergen van uw gevoelige apparatuur. Denk hierbij aan elektronica, edelmetalen, sportuitrusting, telecommunicatieapparatuur, kostbare Hifi componenten, laptops en muziekinstrumenten. De koffers kunnen afgesloten worden met sluitingen met geïntegreerde cilindersloten. Daarnaast kunt u Pyramide schuim in de koffer plaatsen voor optimale bescherming van uw apparatuur.

 

Kastwagens 

Kastwagens zijn mobiele wagens die eruit zien als kasten en zijn voorzien van wielen. Kastwagens zijn ideaal voor gebruik in magazijnen, archieven, kantoren en andere omgevingen. Voor veilig intern transport van bijvoorbeeld dossiers. 

 

Papierverzamelaar

Papierwagens zijn in verschillende grootten en uitvoeringen beschikbaar en staan borg voor het veilig en optimaal verzamelen en afvoeren van gevoelige gegevens of documenten. Doordat ze afgesloten kunnen worden doormiddel van een slot zijn uw documenten veilig. Daarnaast kunt u ze gemakkelijk verplaatsen doormiddel van de wielen die onder de karretjes bevinden.

 

Transportbakken 

Transportbakken zijn bakken van aluminium welke gebruikt worden om goederen in op te slaan of te verplaatsen. Ze zijn gemaakt van sterk materiaal en hebben een lange levensduur. De boxen zijn zeer stabiel, vormvast, geurloos en hygiënisch.

 

Aluminium transportkisten

Bij Kruizinga vindt u nieuwe en gebruikte transportboxen, ideaal voor transport en logistieke oplossingen. De alu kisten zijn robuust en hebben een lange levensduur. Daarnaast zijn ze zeer stabiel, vormvast, geurloos en hygiënisch. De transportkisten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk hierbij aan:

 

  • - Met deksel
  • - Met dubbele snel sluiting
  • - Met handgrepen

 

Deze aluminium opbergkisten zijn verkrijgbaar als stapelbaar en niet stapelbare uitvoeringen. Daarnaast zijn er ook diverse accessoires beschikbaar zoals: deksels, verdelers, inzetbakjes, cilinderslot voor spanslot.

 

Transportwagens

De transportwagens zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen zoals: 1 klep aan 1 lange zijde, 2 zwenk- en 2 bokwielen, 4 zwenkwielen 2 zwenkwielen met rem, Dichte uitvoering, Met 4 geprofileerde wanden, Schuifsluiting, Stapelbaar, Transportwagen met glad oppervlak. Transportwagens kunnen worden gebruikt in verschillende omgevingen, zoals magazijnen, productielijnen, distributiecentra en andere locaties waar het vervoer van goederen noodzakelijk is. 

 

Aluminium kisten met deksel

Aluminium transportkisten zijn ideaal voor het vervoeren van kleine goederen en voorwerpen. Bovendien zijn transportkisten aluminium uiterst duurzaam en hebben ze een laag gewicht, wat erg handig is wanneer u veel moet laden en lossen. Door de deksel en de eenvoudige sluiting blijft de inhoud op zijn plaats. Aluminium opbergkisten  hebben diverse voordelen. Denk hierbij aan:

 

  • - Hoge kwaliteitsnormen
  • - Lichtgewicht en sterk
  • - Geschikt voor hygiënische opslag van producten
  • - Speciale weerstand tegen corrosie
  •  

Gebruikte alukisten

Gebruikt aluminium opbergkisten, een robuuste, hoogwaardige constructie met een opmerkelijk laag gewicht en een uniek uiterlijk. De extreme levensduur maakt het hergebruik van dergelijke dozen zeer verstandig. Daarom biedt Kruizinga altijd gebruikte artikelen aan.

 

Aluminium kisten kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u transportboxen kopen maar weet u niet helemaal welke het beste bij u en uw wensen past? Geen probleem! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het kopen van de juiste alu kist. Neem gemakkelijk contact met ze op. Door een aluminium box bij Kruizinga te kopen bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat zijn aluminium kisten?

Aluminium kisten zijn containers welke gemaakt zijn van aluminium. Ze worden vaak gebruikt voor opslag en transport van goederen, vooral voor professionele en industriële doeleinden. Ze zijn stevig, duurzaam en bestand tegen weersinvloeden en corrosie. Ook zijn ze vaak waterdicht en voorzien van sloten voor extra beveiliging. Bovendien zijn transportboxen vaak licht van gewicht, waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn.

Waarvoor kunt u aluminium kisten gebruiken?

Er zijn verschillende toepassingen. Denk hierbij aan: opslaan van producten of transporteren van producten. De kisten zijn bestand tegen weersinvloeden dus ook geschikt voor outdoor activiteiten. Daarnaast worden ze vaak gebruikt in de industrie voor transport of opslag van goederen.  

Biedt Kruizinga nog andere nuttige transport- en opslagproducten?

Bij Kruizinga hebben we nog veel meer producten in ons assortiment. Denk hierbij aan: magazijnwagens, rolcontainers, stapelbakken staal, stapelbakken kunststof, meubelhondje of onderwagens.