Ladders

Bekijk ons grote assortiment ladders bij Kruizinga

Werken in hoogte? Ladders van Kruizinga zijn de oplossing!

Ladders komt u voornamelijk buiten tegen. Denk hierbij aan situaties waarin mensen zich bezighouden met het onderhouden van de buitenkant van huizen, het snoeien van bomen en het schilderen van kozijnen.

 

Ladders kenmerken zich door de dunne treden, kunnen ergens tegenaan worden gezet of losstaand gebruikt worden. Daarnaast beschikt het assortiment van Kruizinga over verschillende types zoals: vouwladders, rechte ladders, telescopische ladders, reformladder en opsteekladders. Daarnaast verkopen we ook diverse toebehoren.

 

Meer hierover leest u onderstaand verder.

Slimme keuzes 

 

Waarom een uitschuifbare ladder gebruiken?

Als we het hebben over een uitschuifbare ladder, bedoelen we meestal modellen met een uitschuifbare deel of een telescopische ladder van maximaal 5 meter. Er zijn twee verschillende soorten. Ten eerste is er de oplossing waarbij het ene deel over het andere wordt geschoven om de lengte van de treden te verlengen, u schuift het bovenste deel gewoon over het ene deel en klemt het vervolgens op een trede. Deze tweede oplossing maakt het mogelijk de lengte aan te passen aan de behoefte. Deze twee kenmerken maken het een zeer populair instrument voor professionals en particulieren. Inderdaad, voor een particulier wordt de uitschuifladder gebruikt voor verschillende behoeften (dakbedekking, bomen, dakgoten, glazenwassen en andere). Voor professionals is het een perfecte oplossing omdat dit gereedschap weinig ruimte inneemt in magazijnen en vrachtwagens. Zodat er meer gereedschap kan worden opgeslagen.

 

Welk type aluminium ladder moet u kiezen?

Zoals u hierboven hebt gelezen, is er een ruime keuze aan oplossingen, en het is niet altijd gemakkelijk om te weten welke de beste optie is. Hier volgt een klein overzicht van de interessante oplossingen.

 

Telescopische ladder maximaal 5 meter

Laten we beginnen met de maximale telescopische ladder van 5 meter. Als u een professional bent of u doet werk of onderhoud op grote hoogte, zoals op het dak of in bomen, dan raden wij de telescopische ladder van maximaal 5 meter aan, omdat het met dit gereedschap mogelijk is om grote hoogten te bereiken terwijl u de grootte ervan kunt aanpassen. Bovendien bespaart u opslagruimte en kunt u hem gemakkelijk in een hoek van uw garage of magazijn plaatsen.

 

3-delige ladder

Vervolgens is er de 3-delige ladder, een kruising tussen een trapladder en een uitschuifbare ladder. Deze versie is namelijk opvouwbaar en heeft twee trapdelen, plus een verlengstuk op één deel dat omhoogschuift om de hoogte en het aantal treden te vergroten. De 3-delige ladder biedt een zeer goede stabiliteit bij een optimale en aanpasbare lengte.

 

Vouwladder

Tot slot hebben we de vouwladder, die in veel gevallen van pas kan komen. Net als de telescopische ladder kan hij, afhankelijk van het model, worden genest. Dit betekent dat u het formaat aan één of beide zijden kunt aanpassen. Hij kan ook worden gebruikt als trap of kan worden uitgeklapt tot de volledige lengte.

 

Ladder kopen? Kruizinga helpt u!

Heeft u een ladder gevonden maar heeft u nog vragen hierover? Geen probleem! Neem gemakkelijk contact op met 1 van onze specialisten. Zij helpen u met het kiezen van de juiste ladder. Door een ladder bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Kan ik gebruikte ladders kopen?

In ons assortiment ladders kunt u ook diverse tweedehands ladders kopen. Dit vindt u aan de linker zijkant van de website onder het kopje artikelindeling. Daarnaast kunt u ook diverse andere tweedehands producten kopen bij Kruizinga. Bekijk hiervoor onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga ook andere klimmaterieel te koop?

Naast ladders heeft Kruizinga ook andere klimmaterieel te koop. Denk hierbij aan: trappen,  opstapkrukjes of rolsteigers.