Glascontainers en platenwagens

Bekijk ons grote assortiment glaswagens, zuigheffers en platenwagens bij Kruizinga

Uitgebreid assortiment glaswagens, zuigheffers en platenwagens bij Kruizinga.

Bij Kruizinga hebben we een uitgebreid assortiment glas- en platencontainers, denk aan: platenstandaard, platenwagen, glaswagen en meer. Kruizinga biedt ook een uitgebreid assortiment Fetra glas/platenwagens aan.

 

Wanneer u glas moet vervoeren kies dan één van onze glaswagens en glastransportcontainers. Hiermee is het makkelijk en veilig vervoeren gegarandeerd. Ook voor het vervoeren van platen heeft u hier keus uit een ruim aanbod namelijk, platenwagen, platenroller, platenstandaard en meer.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder

Slimme keuzes 

 

Hoe kiest u de juiste platencontainer?

Afhankelijk van de producten die u wilt vervoeren, zult u een geschikt exemplaar moeten kiezen. Hieronder een paar belangrijke punten weergegeven welke u zullen helpen bij het maken van uw keuze. 

 

Het gebruik van een platenwagen

Waar heeft u een paneelwagen voor nodig? Dit handvat kan worden gebruikt om verschillende soorten panelen en materialen te verplaatsen. Er zijn verschillende soorten paneelwagens. Als u bijvoorbeeld glasplaten moet verplaatsen, hebt u een glaswagen nodig; houten panelen, een panelenwagen; gipsplaatpanelen, een gipsplaatwagen. Tegenwoordig zijn er paneelwagens ontwikkeld voor alle soorten producten.

 

De essentiële criteria van de paneelwagen

Om het type paneelwagen te kiezen dat u nodig hebt, moet rekening worden gehouden met verschillende criteria. Allereerst de grootte van de te verplaatsen panelen. Er zijn grote, middelgrote en kleine paneelwagens die meer of minder zware en omvangrijke elementen aankunnen. Ten tweede bepaalt het gewicht van de panelen welk type paneelwagen moet worden gekozen. Hoe zwaarder de panelen, hoe meer weerstand uw paneelwagen moet bieden. De zwenkwielen zijn ook een belangrijke overweging, omdat hun materiaal min of meer bestand is tegen zware belasting. Zoals u ziet, moet u weten hoe u uw paneelwagen gaat gebruiken, om er zeker van te zijn dat u de juiste oplossing kiest. Dan is de keuze van de paneelwagen eenvoudig, afhankelijk van de criteria die u zoekt.

 

Waarom kiezen voor een glas- platenwagen?

Werkt u met producten zoals gipsplaten, glas en andere panelen? Dan bevelen wij een glas- platenwagen aan. Het plaatsten en vervoeren van grote en kleine glasplaten is geen enkel probleem met onze glasdragers: zuigheffers en pomp zuigheffers. Deze producten zijn makkelijk en snel te gebruiken voor optimaal werkgemak. Heeft u nog vragen? Neem dan gemakkelijk contact met onze specialisten op.


FAQ

Zijn er ook toebehoren voor glas- platenwagens?

Kruizinga biedt ook verschillende toebehoren aan: denk hierbij aan, beugels voor platenwagens, bevestigingstangen en draagarmen. Op deze manier kunt u de producten uitbreiden op uw manier.

Kan ik gebruikte glas- platenwagens kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u tweedehands glas- platenwagens kopen. Deze vindt u wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.