Volumekorting op stapelracks, kunststof stapel- en magazijnbakken en pallets/opzetranden. Bekijk onze aanbiedingen en profiteer!

Asbakken voor buiten

buitenasbak-afval-en-reiniging.png

Buiten asbak: Een praktische oplossing voor rokers

Bent u op zoek naar een praktische en stijlvolle oplossing om sigarettenpeuken op te ruimen in uw buitenomgeving? Dan is een buitenasbak de perfecte keuze. Met deze asbak zorgt u ervoor dat er geen ongewenste peuken rondslingeren en dat uw buitenlucht schoon en rookvrij blijft.

 

Bekijk ons assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.
 

 

De verschillende soorten

Bij Kruizinga hebben we een breed assortiment aan buitenasbakken. Er zijn verschillende soorten buitenasbakken. Denk hierbij aan: wandasbak, as- en papierbak combinatie en buitenasbak op voet. Voor elke sector een geschikte buitenasbak. Hieronder kort de verschillende types uitlegt:

 

Staande asbak voor buiten

Een staande asbak voor buiten is perfect voor openbare ruimtes. Denk hierbij aan parken, terrassen of bedrijfsterreinen. Deze afbakken zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal, waardoor ze bestand zijn tegen verschillende weeromstandigheden. Bovendien hebben ze vaak een zwarte afwerking, wat zorgt voor een moderne uitstraling.

 

Zelfdovende en afsluitbare asbak

Een zelfdovende asbak is een slimme keuze als je extra veiligheid wilt garanderen. Deze asbakken hebben speciale mechanismen die ervoor zorgen dat smeulende peuken automatisch worden gedoofd. Dit voorkomt het risico op brand en houdt jouw buitenruimte veilig.

 

Daarnaast zijn er ook afsluitbare asbakken beschikbaar. Deze asbakken hebben een deksel dat stevig afsluit, waardoor geuren worden ingesloten en ongewenste toegang tot de peuken wordt voorkomen. Dit is met name handig op drukke locaties waar extra hygiëne en veiligheid belangrijk zijn.

 

Buiten asbak met zand

Een buiten asbak met zand is een klassieke en effectieve optie om sigarettenpeuken te doven. Deze asbakken hebben een compartiment gevuld met zand, waarin peuken veilig kunnen worden gedoofd. Het zand absorbeert ook geuren, waardoor u geen last hebt van onaangename rooklucht in uw buitenruimte.

 

Buiten asbak op voet

Als u op zoek bent naar een praktische en verplaatsbare oplossing, overweeg dan een buiten asbak op voet. Deze asbakken hebben een stabiele basis waarmee ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst naar verschillende plekken in uw buitenomgeving. Zo kunt u ervoor zorgen dat er altijd een geschikte plek is om peuken weg te gooien.

 

Horeca asbak voor buiten

Voor horecagelegenheden is het essentieel om de buitenruimte schoon en gastvrij te houden. Een horeca asbak voor buiten biedt een professionele en aantrekkelijke oplossing voor het opruimen van sigarettenpeuken. Met deze asbak creëert u een rookvrije omgeving en laat u zien dat u geeft om het welzijn van uw gasten.

 

Asbak voor buiten kopen bij Kruizinga

Kruizinga is al jarenlang een expert op het gebied van opslag- en transportmiddelen. Afval en reiniging speelt ook een belangrijke rol hierin. Het grote voordeel dat Kruizinga biedt is dat we vaak zeer snel uw gewenste materiaal kan leveren. Op het gebied van buitenasbakken kunnen we ook toebehoren leveren als een voet (voor de staande asbakken voor buiten), een zandzak (om tabaksgeuren te neutraliseren) en een ingraafpaal om een asbak aan te bevestigen.


FAQ

Wat zijn afvalbakken

Afvalbakken zijn containers waarin men afval kan deponeren.

Kan ik gebruikte afvalbakken kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u tweedehandse afvalbakken kopen. Deze vindt u wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.

Waar kunnen afvalbakken worden geplaatst?

Afvalbakken kunnen op diverse locaties worden geplaatst, zoals in openbare ruimtes zoals winkelcentra, parken, op straat en in kantoren.

Kunt uzelf afvalbakken aanschaffen voor in uw buurt?

Ja, in veel gevallen kunt u afvalbakken aanschaffen voor uw buurt. Neem contact op met uw lokale gemeente of vuilnisdiensten voor meer informatie over de mogelijkheden hiervan.

Heeft Kruizinga naast afvalbakken ook andere type bakken voor afval?

Is een afvalbak te klein voor uw behoeften? Neem dan een kijkje bij onze andere type afvalbakken: afvalcontainer, afvalzakhouder, buitenafvalbak, buitenasbak, minicontainer, sanitair producten of schoonmaakkarren.