Etagewagens

Bekijk ons grote assortiment etagewagens bij Kruizinga

Verplaats gesorteerde goederen met etagewagens van Kruizinga!

Een etagewagen is een onmisbaar product voor het transporteren van gesorteerde goederen binnen uw magazijn, werkplaats of bedrijfslogistiek. De etage wagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt hierbij denken aan een etagewagen met zijwanden of voor een etagewagen met meerdere gesloten zijwanden. Doordat de etages in hoogte verstelbaar zijn, zijn ze voor verschillende doeleinden inzetbaar.

 

Bij Kruizinga leveren we een divers programma Fetra karren welke onder de EU-veiligheidsnorm EN 1757-3 zijn geproduceerd.

Slimme keuzes
Nieuw
Etagewagens bloemenwagen / deense kar met 4 verstelbare etages
Vanaf € 113,45
25 juni bezorgdEen allrounder op vier wielen  

Een etagewagen is een echte allrounder op 4 wielen. U kunt ze gemakkelijk gebruiken als transportwagen of orderpickwagen maar zijn ook te gebruiken als tijdelijke werkbank. U kunt de bovenste etage gebruiken om op te werken, en de andere etages om uw spullen die u nodig hebt te bewaren. Etagewagens komen voor in diverse sectoren, denk hierbij aan:

  • - Magazijnen
  • - Distributiecentrums
  • - Werkplaatsen
  • - Horeca
  •  -Ziekenhuizen
  •  

Een breed aanbod aan etagewagens

Etagewagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en bestaan uit 4 wielen, waaronder doorgaans 2 zwenk en 2 bok. Etagewagens met 4 zwenkwielen zijn ook verkrijgbaar. Doordat de wagen wielen en een handige duwbeugel heeft, kunt u gemakkelijk de goederen verplaatsen. Etagewagens zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waardoor er altijd wel een wagen is die aansluit op uw wensen zoals etagewagens zonder zijwanden, etagewagens volledig gesloten, etagewagens waarbij de legborden in hoogte verstelbaar zijn/schuin gezet kunnen worden, etagewagens met trap of etagewagens welke geschikt zijn voor euronormbakken. Let wel op dat de etagewagens welke geschikt zijn voor euronormbakken exclusief euronormbakken zijn en u deze er los bij kan kopen.

 

Etagewagen kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een etagewagen kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke het wordt? Geen probleem, onze specialisten staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen via onze contact pagina. U bent gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs/kwaliteit verhouding met lange levensduur.


FAQ

Wat is een etagewagen?

Een etagewagen is een wagen met 1 of meerdere etages, hierdoor is het een handig hulpmiddel  in bijvoorbeeld een werkplaats of magazijn. U kunt de magazijnwagen gebruiken bij het verplaatsen van goederen zoals grijpgoederen. Het is een transportpartner in een werkplaats of magazijn en wordt ook regelmatig gebruikt als orderpickwagen.

Waar kunt u een etagewagen voor gebruiken?

Een etagewagen kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. De wagens zijn allround inzetbaar u komt ze vaak tegen in bijvoorbeeld: horeca, magazijnen, distributiecentra, werkplaatsen etc.

Heeft Kruizinga ook gebruikte etagewagens?

Naast dat Kruizinga nieuwe etagewagens verkoopt heeft Kruizinga ook gebruikte etagewagens in het assortiment. De wagens zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar en het assortiment van gebruikt wisselt continu.

Heeft Kruizinga nog andere producten die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga kunt u verschillende producten vinden die ook erg handig zijn in een magazijn. Denk bijvoorbeeld aan:

cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, RVS wagen