Transportcontainer

Bekijk ons grote assortiment transportcontainers bij Kruizinga

Bestel een chemische tank voor opslag en transport

Kruizinga levert allerlei soorten producten voor opslag en handling aan onze klanten om aan hun behoeften te voldoen. Een van onze oplossingen is de chemicaliëntank, ook bekend als een transportcontainer, om uw vloeibare chemicaliën veilig op te slaan. Een chemicaliëntank is een stalen container met een tank binnenin voor vloeibare chemicaliën. Deze chemicaliëntank kan worden geleverd met of zonder interne tank. Dit type chemische tank is zeer praktisch, niet alleen voor de opslag van gevaarlijke stoffen en chemicaliën, maar ook voor het vervoer ervan. Met een chemicaliëntank zorgt u voor meer veiligheid voor mensen die met deze producten werken wat betreft de opslag en behandeling ervan.

 

Bekijk het assortiment of lees hieronder verder voor meer informatie.

 
 

 

Wanneer een chemische tank gebruiken?

Zoals hierboven vermeld, wordt de tank voor chemische insluiting gebruikt voor de opslag van chemicaliën. Met een stalen container biedt u immers een optimale bescherming van uw containers, zowel extern als intern. Bij een lek blijft de gevaarlijke vloeistof in de chemische tank en bij gevaar van buitenaf beschermt hij de tank. Bovendien worden transportcontainers veel gebruikt voor het vervoer van vloeibare chemicaliën. Stalen opslagcontainers zijn nuttig om dezelfde redenen als de opslag, de chemische tank beschermt de inhoud en wordt zo de ideale aanwinst voor het vervoer ervan. De reden waarom de chemische opslagtank zo sterk is, is dat hij gemaakt is van gegalvaniseerd staal.

 

Voor wie is de transportcontainer?

Een chemicaliëntank is bedoeld als oplossing voor chemische vloeistoffen. Om dit type opslagcontainer te kunnen gebruiken, moet u met chemicaliën werken of een rol spelen in het vervoer ervan. In feite zijn de bedrijven en organisaties die het meest waarschijnlijk met de chemische tank werken opslagplaatsen en transportbedrijven die gespecialiseerd zijn in deze stoffen. Ook bedrijven die chemicaliën gebruiken bij de vervaardiging van hun producten, bedrijven die chemicaliën produceren, bedrijven in de chemische sector en onderzoekscentra en laboratoria maken bij hun activiteiten gebruik van de tank voor chemische insluiting.

 

Transportcontainer kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een transportcontainer kopen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen maar bent u er nog niet helemaal over uit? Geen probleem! Kruizinga helpt u. Neem gemakkelijk container met ze op.


FAQ

Waar gebruik ik een chemische tank voor?

Een chemische tank wordt gebruikt voor het opslaan, vervoeren of verwerken van chemische stoffen en producten. Het is ontworpen om te voldoen aan bepaalde eisen op het gebied van chemische weerstand en veiligheid, zoals het voorkomen van morsen of milieuverontreiniging. Chemische tanks worden veel gebruikt in industriële toepassingen zoals de productie van chemische producten, de opslag van brandstoffen en het transport van gevaarlijke stoffen.

Kan ik gebruikte transportcontainers kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u op dit moment geen gebruikte transportcontainers kopen. Wanneer ze wel op voorraad zijn vindt u deze wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.