Trap

header-groep-trappen.png

Trappen en steigers inzetbaar voor iedere klus bij Kruizinga.nl!


Trappen, ladders en steigers zijn hulpmiddelen die u kunt beklimmen om zo in de hoogte te komen. Perfect voor wanneer u iets uit de kast wil pakken, maar u hier niet bij kan komen. Of wanneer u de ramen moet lappen. Iedere klus die u op hoogte moet uitvoeren kan met een trap, lader of steiger nog gemakkelijker uitgevoerd worden.

 

Kruizinga.nl heeft verschillende trappen in het assortiment. Denk hierbij aan: algemene trappen, rolsteigers, ladders of opstapkrukjes. In zowel privésfeer als op de werkvloer in ziekenhuisomgevingen, kantoren en magazijnen, komen de verschillende soorten trappen voor. Wij bij Kruizinga.nl helpen u graag met het kopen van de juiste trap. Wij zijn leverancier van Altrex klimmateriaal en toebehoren.

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment? Bekijk hieronder ons complete aanbod!

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste trap of ladder? Maak dan gebruik van onze keuzehulp.

  

Welke ladders vindt u bij Kruizinga.nl?

Ladders zijn er in veel verschillende soorten en maten. Veelal worden ze in de buitenomgeving gebruikt om op hoogte te kunnen werken. Zo zijn er eenvoudige rechte ladders, uitschuifbare ladders of vouwladders. Welk type ladder u ook zoekt, bij ons kunt u hem vinden.


Enkele ladders

Wanneer u denkt aan een traditionele ladder, is dit de enkele ladder die als eerste in u op komt. Deze ladders worden tegen een muur aangezet in een hoek van ongeveer 75 graden. Het voordeel van dit type ladder zijn de extra hoge sporten (treden). Hiermee heeft u extra steun aan het scheenbeen tijdens uw klus. Daarnaast zijn de sporten extra breed, zodat u meer comfort heeft tijdens het staan.

 

Opsteekladders

De opsteekladders zijn een iets luxere versie van de enkele ladder. Een deel van de ladder kan nog verder naar boven worden uitgeschoven, waardoor klussen op hoogte nog makkelijker wordt. Ook bij dit type wordt de ladder tegen een muur geplaatst en kan dus niet op zichzelf staan.

 

Reformladders

De reformladders worden vooral gebruikt in de professionele sector. De ladder kan ver de hoogte in wanneer u hem tegen een muur plaatst, maar is ook vrijstaand te gebruiken. Er zijn meerdere opties mogelijk zoals een 2-delige reformladder of een 3-delige reformladder. Het voordeel van de driedelige varianten is dat ze uitgeschoven kunnen worden de hoogte in terwijl ze vrij kunnen staan. U heeft bij dit type ladder dus geen muur nodig.

 

Telescopische ladders

De telescopische ladders zijn erg populair bij zowel de professionele klusser als bij de thuisklusser. Dit komt omdat ze veel voordelen hebben. Zo zijn ze per sport in hoogte verstelbaar, kunt u ze compact opbergen door het inschuifsysteem, ze zijn van licht materiaal en kunnen een grote hoogte bereiken.

 

Vouwladders

De vouwladders zijn het meest veelzijdige type ladder dat u kunt vinden. De ladders zijn zo gemaakt dat u ze in tientallen verschillende standen kunt gebruiken. Omdat de sporten aan beide kanten in hoogte verstelbaar zijn, wordt dit type trap veel gebruik bij klussen met een ongelijke ondergrond. Naast alle mogelijke standen kunt u de ladder ook gewoon als enkele ladder gebruiken om de hoogte in te gaan.

 

Koop uw trap bij Kruizinga.nl

Naast ons assortiment ladders, vindt u ook meerdere soorten trappen die passen bij uw soort klus. Zo vindt u bijvoorbeeld industrietrappen, bordestrappen, plateautrappen en stellingtrappen. Ieder type trap heeft zijn eigen specificaties waardoor u een trap kunt kiezen die het meest aansluit bij uw wensen.

 

Bordestrappen

Wanneer u of uw medewerkers veel werkzaamheden moeten verrichten in een magazijn, is het aanschaffen van een bordes- of magazijntrap een verstandige keuze. Het voordeel van deze trappen is dat ze verrijdbaar zijn door de wielen en leuningen. De trap bevat een groot plateau bovenaan, waarvan u gemakkelijk en veilig de werkzaamheden kunt uitvoeren.

 

Industrietrappen

De industrietrap is al tijden lang één van de meest populaire trappen. Voor zowel de thuisklusser als de professionele klusser is deze categorie trappen een uitkomst. De trappen zijn makkelijk begaanbaar en hebben een comfortabel platform om op te staan. De industrietrappen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waardoor u de optie kunt kiezen die het beste bij u past.

 

Opstapkrukjes voor de kleine klus

Wanneer u regelmatig tegen het probleem aanloopt dat u ergens nét niet bij kunt, dan is een opstapkrukje een uitkomst. Die ene of twee treden van het opstapkrukje kunnen ervoor zorgen dat u makkelijker uw werk kunt doen, zonder er een ladder of grote trap bij te hoeven pakken. De kunststof krukjes zijn verrijdbaar en dus makkelijk verplaatsbaar, maar wanneer u op de kruk gaat staan klappen de wieltjes automatisch in voor een verzekerde stabiliteit.

 

Rolsteigers om op te bouwen

Met de steigers van Kruizinga.nl kunt u zowel binnen als buiten klussen. De steigers zijn gemakkelijk op en af te bouwen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professioneel als thuisgebruik. Met een steiger heeft u een stevige ondergrond voor grote klussen. Wanneer u de rolsteiger gemakkelijk wilt verplaatsen, kunt u ervoor kiezen om een steiger aan te schaffen met wielen.

 

Hulpmiddelen bij het werken op een ladder

Bij het gebruik van een ladder tijdens langdurige klussen, kan het handig zijn om hulpmiddelen te gebruiken die het werk veiliger en makkelijker maken. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld een opbergbak die u aan de ladder kunt vastmaken. Hierdoor heeft u al uw gereedschap bij de hand en is het op en neer dalen van de ladder verleden tijd. Wilt u zeker weten dat de ladder niet wegglijdt? Met een laddermat is dat verleden tijd. De mat zorgt voor stabiliteit en bij binnen gebruik beschermt hij de ondergrond tegen beschadigingen.