Trappen

Bekijk ons grote assortiment trappen bij Kruizinga

Bij Kruizinga vindt u voor elke klus de juiste trap!

Bij Kruizinga verkopen we verschillende soorten trappen. U kunt hierbij denken aan een huishoudtrap, maar ook aan een industrietrap. Trappen kunnen ervoor zorgen dat u of uw werknemers goed of sneller hun werk kunnen uitvoeren.

 

Het assortiment van Kruizinga kent aluminium bordestrappen, stellingtrappen en plateautrappen. De hoogte kan variëren van 1 trede tot 5 treden tot 10 treden. De trappen kunnen grote treden bevatten en hierdoor kan je stabieler op de trap staan.

 

Geïnteresseerd in het assortiment van de trappen? Hieronder vindt u alle mogelijkheden.

Slimme keuzes
Nieuw
Trappen altrex industrietrap enkelzijdig, 6 treden incl. platform
(2)
Nu vanaf € 260,73
31 juli bezorgd
Nieuw
Trappen altrex industrietrap enkelzijdig, 5 treden incl. platform
(2)
Nu vanaf € 229,38
31 juli bezorgd 

 

De verschillende soorten

Zoals hierboven vermeld, kent Kruizinga diverse soorten trappen. Hieronder gaan we hier nog wat uitgebreider op in.

 

Huishoudtrap

Een huishoudtrap is een trap die u vaak tegenkomt in verschillende huishoudens. Dit zijn vaak kleine trappen in een compact formaat welke ingeklapt kan worden wanneer u de trap niet nodig bent.

 

Industrietrap

Industrietrappen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende uitvoeringen en is al jarenlang een van de meest populaire trappen. Het is een stevige, eenzijdig begaanbare trap met een comfortabel platform op verschillende werkhoogten.

 

Bordestrap

Een bordestrap bestaat uit 2 of meer rechte treektrappen, met daartussen 1 of meerdere platformen. Bij Kruizinga hebben we dit type in diverse uitvoeringen in verschillende hoogtes. Deze trappen kunt u gemakkelijk verplaatsen doormiddel van de wielen die eronder bevinden.

 

Stellingtrap

Een stellingtrap is een trap voor het werken nabij een stelling of kast. Onze stellingtrappen beschikken van 2 ophanghaken voor in een werkstand. Zo staat u stevig wanneer u iets uit een stelling wilt pakken. Heeft u nog geen stelling? Geen probleem! Die verkopen wij ook.  

 

Trap kopen?

Kruizinga biedt een breed assortiment kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Heeft u een specifieke vraag over een specifieke trap? Neem dan gemakkelijk contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het kiezen van de beste kwaliteit trap. Door bij Kruizinga een trap aan te schaffen bent u verzekerd van een kwaliteit product.


FAQ

Kan ik gebruikte trappen kopen?

In ons assortiment trappen kunt u ook diverse tweedehands trappen kopen. Dit vindt u aan de linker zijkant van de website onder het kopje artikelindeling. Daarnaast kunt u ook diverse andere tweedehands producten kopen bij Kruizinga. Bekijk hiervoor onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga ook andere klimmaterieel te koop?

Naast trappen heeft Kruizinga ook andere klimmaterieel te koop. Denk hierbij aan: ladders, opstapkrukjes of rolsteigers.