Top 5 bestverkochte opslag- en transportmiddelen

30 juli 2020

In dit korte artikel blikken we terug op welke opslag- en transportmiddelen in de afgelopen 3 maanden het meest verkocht zijn. Bekijk onderstaande producten en laat je inspireren door wat de logistieke branche de afgelopen periode heeft gedaan!

Bij Kruizinga.nl hebben we een divers assortiment aan opslag- en transportmiddelen. Met dit grote aanbod zorgen we ervoor dat we veel verschillende omgevingen aanspreken. Zo kan bijvoorbeeld een stapelrek ingezet worden in het magazijn van een ziekenhuis, maar ook in het magazijn van een horecaonderneming. De afgelopen maanden heeft er door de coronacrisis een verschuiving plaatsgevonden naar het online afnemen van goederen.

 

Daarnaast hebben mensen in deze ‘bijzondere’ periode wellicht de tijd gevonden om na te denken over een herinrichting van een omgeving, maar willen ze dit uiteraard wel zo goed mogelijk kunnen doen. Bij Kruizinga.nl proberen we continu in te spelen op de vraagbehoefte van de markt. Zo geven wij bijvoorbeeld consumenten de mogelijkheid om goedkoper (en dus slimmer) te kunnen investeren doordat we naast nieuwe, ook gebruikte goederen verkopen.

 


  

Stalen stapelrekken zijn interessante producten voor de logistieke branche door verschillende eigenschappen. Ten eerste is een stalen stapelrek gemaakt van staal, wat het product erg sterk maakt. Ten tweede zijn de stalen stapelrekken, zoals de naam al verklapt, stapelbaar. Dit houdt in dat je de rekken op elkaar kan zetten, waardoor je efficiënt met jouw omgeving om kan gaan.

 

We zagen een trend dat o.a. bedrijven die zich bezighielden met vervaardiging van metaalproducten, groothandels of de detailhandel een groot aandeel hadden in de aankoop van stapelrekken. Naar ons idee valt dit te verklaren met het seizoen waarin we ons bevinden.

 

Ten eerste komt de zomerperiode eraan. Dit is voor veel branches een rustiger seizoen, waardoor mensen de tijd kunnen vinden om na te denken over hun logistieke omgeving. Ten tweede hebben we te maken gehad met de coronacrisis. Hierdoor moesten veel mensen vanuit huis werken, wat er wellicht voor heeft gezorgd dat ruimtes en omgevingen anders en met name efficiënter ingericht konden worden.

 

 

 


 

Stelling 55, ofwel een legbordstelling, is ook erg goed verkocht in de afgelopen periode. Stelling 55 kenmerkt zich door een relatief gezien hoog laadvermogen. Per etage kan de legbordstelling ongeveer 50 kg houden.

 

Op de website van Kruizinga vind je ook een stellingconfigurator. Dit is erg uniek op de markt. Met de stellingconfigurator heb je de mogelijkheid om jouw eigen legbordstelling type 55 samen te stellen! Zo kan je zelf aangeven hoe hoog, hoe breed en uit hoeveel legborden de stelling moet bestaan. Verder kan je een keuze maken tussen een X-schoor en een H-schoor.

 

Doordat Stelling 55 dus veel mogelijkheden heeft is het een interessant product voor het magazijn, op kantoor of op andere logistieke plekken. Zo blijkt uit een korte analyse dat bedrijven binnen de groothandel, detailhandel en kunstsector de afgelopen periode stelling 55 veel hebben gekocht. Dit valt wederom goed te verklaren met het feit dat men de tijd heeft gekregen om hun logistieke omgeving anders te gaan inrichten.

 

 


 

Een gaascontainer (gitterbox) is een product die veel wordt gebruikt in de transportomgeving. Het is hét perfecte product om goederen in te plaatsen om ze te vervoeren. Er zijn verschillende type soorten Gibo’s, zoals inklapbaar, anti-diefstal of een vaste constructie.

 

Na een korte analyse gedaan te hebben, bleken de gaascontainers vooral aangeschaft te worden door groothandels, door bedrijven die zich bezighouden met consumentenartikelen en bedrijven die bezig zijn met de opslag- en dienstverlening van vervoer.

 

Wij denken dat dit komt doordat er tijdens de coronacrisis een verschuiving is ontstaan naar het online aanschaffen van producten. Hierdoor hebben bedrijven voor opslag- en transport gaascontainers nodig.

 

 


 

Draadmanden. Je kent het product vast wel. Wanneer jij je boodschappen gaat doen in de supermarkt, kom je dit product altijd (onbewust) tegen. Draadmanden zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Daarnaast kan je ook kiezen uit diverse modellen.

 

Type 252 draadmand kunnen wij ook leveren met een onderwagen, wat het product mobiel maakt. Deze onderwagen bestaat uit rubberen zwenkwielen waarvan 2 geremd. Hierdoor kan het product goed bewegen over verschillende oppervlakten, maar tegelijkertijd ook op een vaste plek kunnen blijven staan.

 

Accessoires als etikethouders of vakverdeling kunnen ook bij de draadmanden geleverd worden. Dit zorgt voor overzicht en de mogelijkheid om spullen te sorteren. Uit een korte analyse blijkt dat draadmanden vooral zijn ingekocht door bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwwerkzaamheden, de detailhandel en financiële instellingen.

 

 


 

Rolcontainers zijn niet weg te denken binnen logistieke omgevingen. Zo worden rolcontainers gebruikt in winkels om goederen te verplaatsen en vind je anti-diefstal rolcontainers bijvoorbeeld terug op vliegvelden. Zelfs op scholen worden rolcontainers ingezet om zo schoolboeken op te kunnen slaan en te vervoeren. Benieuwd naar welke andere logistieke middelen terug te vinden zijn op scholen? Lees dan ons blog.

 

Wegens de coronacrisis is het online bestellen enorm toegenomen in diverse branches. Hier hebben e-commerce bedrijven hun voordeel uit kunnen halen. Het logistieke proces is essentieel om orderverwerking goed te laten verlopen. Met een product als een rolcontainer kan je goederen vervoeren door bijvoorbeeld jouw magazijn heen.

 

Rolcontainers werden bij Kruizinga.nl aangeschaft door groothandels, detailhandels en openbaar bestuur. Ook bleek dat rolcontainers werden ingezet bij bedrijven die zich bezighouden met vervoer.

 

 


Lees meer..

Valkuilen bij intern transport: hoe kunt u ze voorkomen?

28 november 2022

Lees het volledige bericht

In 4 stappen uw magazijn voorbereid op Black Friday!

11 november 2022

Lees het volledige bericht

Topdrukte in uw magazijn! Bent u voorbereid?

10 oktober 2022

Lees het volledige bericht