Van 2019 tot 2021

1 februari 2021

In deze blog wordt er een samenvatting gegeven van het interview met Boris Vildósola Bustos, managing director bij Kruizinga.nl. Waar staat Kruizinga.nl nu, hoe komt de toekomst eruit te zien en wat is zijn visie op hoe Kruizinga.nl zich gaan ontwikkelen? In deze blog lees je hier alles over.

Het afgelopen jaar is een jaar geweest waarin we veel hebben geleerd. Zo leren we wat vrijheid is en dat alles niet vanzelfsprekend is. Ook Kruizinga.nl heeft een bijzonder 2020 achter de rug, maar hoe zal 2021 eruit gaan zien? Wat is nu eigenlijk de visie van het bedrijf? En wie leidt deze organisatie?

 

Kruizinga.nl en managing director Boris Vildòsola Bustos

Kruizinga, totaalleverancier in opslag- en transportmiddelen, is van oorsprong een familiebedrijf. In 2019 werd de organisatie overgenomen door de Manutan Group. Dit was interessant voor de Manutan Group, omdat Kruizinga.nl voorloper is op het gebied van duurzaamheid in de logistieke wereld. Boris Vildòsola Bustos werd aangesteld als Managing Director. 

 

Boris Vildòsola Bustos, Managing Director bij Kruizinga.nl: 

‘’Ik werk bij Manutan International. Kruizinga is een mooi bedrijf dat door zijn specialisme en kijk op duurzaamheid een mooie toevoeging is aan de strategie van de Manutan groep.''

 


Hoe is het bijzondere jaar 2020 verlopen bij Kruizinga.nl?

Kruizinga.nl heeft mensen werken op zowel het kantoor als in het magazijn. Wegens de coronacrisis was het schakelen om het juiste te doen voor de werknemers. De gezondheid staat immers voorop en het is belangrijk om deze te waarborgen. Mensen die op kantoor werkzaam zijn, moesten zoveel mogelijk thuis werken. ‘Dat werknemers ineens uit het niets thuis moesten werken, is iets dat Kruizinga in de afgelopen 60 jaar nog nooit heeft gedaan, waardoor het even schakelen was’, zo stelt Boris Vildòsola Bustos. ‘’Het is mooi om te zien dat dit gelukt is’’. 

 

Doordat Kruizinga.nl centraal staat in de opslag- en transportwereld, was het belangrijk om klanten te blijven bedienen en te voldoen aan de vraag. Om een praktisch voorbeeld te geven: bedrijven hebben volop ingespeeld op e-commerce, de vraag naar transportmiddelen zoals een rolcontainer of een kunststof stapelbak nam daardoor toe. Doordat wij deze goederen leveren hebben wij een belangrijke rol in de continuïteit van deze bedrijven. 

 


Wat is de visie van Kruizinga.nl voor 2021?

De situatie zoals in 2020 zal in 2021 ook nog aanhouden. Voor Kruizinga.nl staat veiligheid van medewerkers nog steeds centraal. Dit is altijd zo geweest en speelt in de toekomst een nog belangrijkere rol. Dit geldt overigens niet alleen voor Kruizinga. De fysieke manier van werken is veranderd en wordt nooit meer hetzelfde. Samen met onze toeleveranciers en klanten zullen daarnaast meer en meer duurzaamheid op nummer een zetten bij als onze beslissingen.

 

Boris Vildòsola Bustos, Managing Director bij Kruizinga.nl: 

 ‘’We begrijpen dat bedrijven in tijden van een pandemie geen grote investeringen willen doen. Zo bieden we klanten de mogelijkheid om gebruikte middelen te kopen of middelen te huren. Onze gebruikte producten zijn in het gebruik gelijk aan een nieuw product. Alleen voordeliger. Als de kant hiervoor kiest, draagt het direct bij aan zijn of haar duurzaamheidsdoelstelling. Een mooie win-win! We gaan zelfs verder; indien bedrijven overtollig materiaal hebben dat hergebruikt kan worden dan kopen we dan van hen in. Zo geven we producten een 2de, 3de of zelfs een 4de leven.''

 

Hopelijk wordt 2021 het jaar waarin we weer volledig kunnen genieten van ongelimiteerde vrijheid. De vrijheid om samen op kantoor te werken en de vrijheid om te genieten zoals we dat zelf willen. 

 

 


Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht