Waar staat Kruizinga voor?

9 maart 2020

Het succes van veel bedrijven is afhankelijk van het optimaal en efficiënt functioneren van het logistieke proces in hun magazijn(en). Opslag- en transportmiddelen spelen daarbij een essentiële rol. Bij Kruizinga begrijpen we dat. Wij willen dat onze klanten altijd over de juiste middelen beschikken zodat zij efficiënt kunnen opereren én hun logistieke proces steeds kunnen verbeteren. Daarvoor leven we ons in en gaan we een persoonlijke relatie aan met de klant. We hebben op bijna elke vraag een passend antwoord: Nieuw of hergebruik, verkocht of verhuurd. En als een product nog niet bestaat dan gaan we het produceren. We leveren maatwerk omdat geen enkele klant standaard is.

 

Opslag- en transportmiddelen spelen daarbij een essentiële rol. Bij Kruizinga begrijpen we dat. Wij willen dat onze klanten altijd over de juiste middelen beschikken zodat zij efficiënt kunnen opereren én hun logistieke proces steeds kunnen verbeteren. Daarvoor leven we ons in en gaan we een persoonlijke relatie aan met de klant. We hebben op bijna elke vraag een passend antwoord: Nieuw of hergebruik, verkocht of verhuurd. En als een product nog niet bestaat dan gaan we het produceren. We leveren maatwerk omdat geen enkele klant standaard is.

 Wij willen een echte relatie met onze klanten aangaan.

Klanten zijn mensen waar je gewoon mee kunt communiceren. Waarin we oprecht geïnteresseerd zijn.
We willen hen helpen om nog beter en efficiënter te ondernemen.

 

 U krijgt van ons wat u nodig heeft!

Wij komen na wat de klant verwacht van een leverancier. Service, uitleveringsgraad, nakomen van gemaakte afspraken en het bieden van de juiste oplossing! En mocht er iets niet goed gegaan zijn, dan lossen we dat op. Altijd. Zo kan de klant meteen verder!

 

 Geen enkele klant is standaard.

Wij willen dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben. We vragen daarom door en luisteren goed. Net zolang tot we weten wat de ondernemer echt nodig heeft. We maken keuzes uit onze mix nieuw, gebruikt of verhuur en als het product daar niet tussen zit dan gaan we het produceren. Samen met onze leveranciers zijn we innovatief en creatief.

 

 


 

We denken mee en we denken vooruit.

Dat betekent niet alleen in producten maar ook in de bredere zin van het ondernemen. MVO, duurzaamheid en circulariteit zijn daarbij belangrijk. Onze producten passen daarbij. Daarom kopen we gebruikt op, kopen we duurzaam in en verhuren we. Wij bieden duurzame, circulaire oplossingen in een markt waar dat nog niet vanzelfsprekend is

 

  

In de loop van de jaren is Kruizinga.nl uitgegroeid tot één van de grootste online-shop op het gebied van opslag- en transportmiddelen in Europa.

Denk hierbij aan opslagsystemen en transportmiddelen voor alle takken van de industrie. Wij streven ernaar om hier een zo goed mogelijk beeld van te geven en u de juiste prijs/kwaliteit te garanderen. Wanneer u zichzelf hiervan wilt overtuigen, dan bent u van harte welkom op onze vestiging in Wapenveld om de geselecteerde producten te bekijken of de juiste adviezen te krijgen van één van onze verkoopspecialisten.

Bekijk film: Kruizinga achter de schermen

 

Het bedrijf bestaat al 60 jaar, en maakt sinds 2019 onderdeel uit van de Manutan Groep.

Kruizinga is een van de grootste onlinespelers op het gebied van opslag en transportmiddelen. Europa wordt bediend vanuit het 40.000 vierkante meter logistieke centrum te Wapenveld. Zakelijke klanten kunnen zowel nieuwe als bestaande producten kopen of huren. Een concept dat het mogelijk maakt om producten een tweede kans te geven en daarmee vervult Kruizinga een belangrijke rol in de circulaire economie.

 

Efficiënte gedigitaliseerde processen maken het daarnaast mogelijk om met een klein team flexibel en ondernemend te blijven.

Successen worden behaald door constant te streven naar het creëren van promotors aan zowel klant- als leverancierskant en het creëren van een Great Place To Work voor haar medewerkers.


Lees meer..

De voordelen van gebruikte producten

7 juli 2022

Lees het volledige bericht

Kruizinga.nl voorkeursleverancier van Xenos

5 juli 2022

Lees het volledige bericht

Hoe werkt circulariteit?

24 mei 2022

Lees het volledige bericht