Waar staat Kruizinga voor?

Het succes van veel bedrijven is afhankelijk van het optimaal en efficiënt functioneren van het logistieke proces in hun magazijn(en). Opslag- en transportmiddelen spelen daarbij een essentiële rol. Dat de logistieke inrichting en transportmiddelen perfect aansluiten op de bedrijfsvoering en idealen van onze klanten, is waar wij voor staan als leverancier!

Gepubliceerd op 6 december 2023 Laatst gewijzigd 7 maart 2024

Kruizinga begrijpt ondernemen

Wij willen dat onze klanten altijd over de juiste opslag- en transportmiddelen beschikken, zodat zij efficiënt kunnen opereren én hun logistieke proces kunnen blijven verbeteren. Daarvoor leven we ons in en gaan we een persoonlijke relatie aan met onze klanten. Voor elke logistieke uitdaging, bieden wij de passende oplossing: nieuw of gebruikt, kopen of huren. Bestaat de oplossing nog niet binnen ons brede assortiment? Dan helpen we u deze te produceren als maatwerk

 


Wij willen een echte relatie met onze klanten aangaan.

Met 60 jaar ervaring, weten we wat ondernemen betekent, echter is de inhoud en invulling anders voor elke ondernemer. Daarom nemen we graag de tijd om in gesprek te komen met ondernemers en de vraag achter hun vraag te ontdekken. Daardoor kunnen wij onze klanten voorzien van passende logistieke oplossingen die perfect aansluiten op hun specifieke bedrijfsvoering, processen en idealen.

 


Krijg wat u echt nodig heeft!

Wij komen na wat een klant verwacht van een leverancier: service, uitleveringsgraad, nakomen van gemaakte afspraken en de juiste logistieke oplossing zonder poespas! En mocht er toch iets niet naar wens verlopen, dan lossen we dat snel en goed voor onze klanten op. Altijd. Zodat onze klant zonder zorgen verder kan!

 

 

Geen enkele klant is standaard.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten precies krijgen wat ze nodig hebben. Daarom vragen we door en luisteren en communiceren effectief en duidelijk. Net zolang tot we weten wat u als ondernemer écht nodig heeft. We bieden oplossingen aan binnen ons assortiment van wel 10.000 producten. Binnen dit assortiment vindt u nieuwe, gebruikte en te huren opslag- en transportmiddelen. Als de logistieke oplossing daar niet tussen zit, kunnen we deze als maatwerk verzorgen. Samen met onze leveranciers zijn we innovatief en creatief.

 

 

We denken mee en we denken vooruit.

Daarmee bedoelen we niet alleen onze producten, we hebben het over de bredere zin van het ondernemen. MVO, duurzaamheid en circulariteit zijn daarbij belangrijk. Ons assortiment hebben we hierop aangepast. Daarom kopen we gebruikte opslag- en transportmiddelen op, kopen we duurzaam in en verhuren we om kortetermijnoplossingen te realiseren. Wij bieden duurzame, circulaire oplossingen in een markt waar dat nog niet vanzelfsprekend is en daar zijn wij trots op!

 

In de loop van de jaren is Kruizinga uitgegroeid tot één van de grootste online-webshops op het gebied van opslag- en transportmiddelen in Europa.

Denk hierbij aan opslagsystemen en transportmiddelen voor allerlei logistieke processen. Wij streven ernaar om klanten een zo goed mogelijk beeld van alle oplossingen te geven en de juiste prijs-kwaliteitverhouding te garanderen. Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een mail om met onze specialisten te kijken naar de beste logistieke oplossingen voor uw onderneming!

 

60 jaar ervaring en sinds 2019 onderdeel van de Manutan Groep.

Kruizinga is een van de grootste onlinespelers op het gebied van opslag en transportmiddelen. Europa wordt bediend vanuit het 65.000 vierkante meter logistieke centrum in Wapenveld. Dankzij onze rijke historie hebben we een hoop ervaring opgedaan, waardoor we met de juiste kennis onze klanten kunnen bedienen. Sinds 2019 maken wij deel uit van de Manutan Groep, waardoor wij, met de steun van de groep, nóg steviger in onze schoenen staan als leverancier aan onze klanten. 

 

Efficiënte gedigitaliseerde processen inzetten om flexibel en ondernemend te blijven.

Successen worden behaald door constant te streven naar het creëren van de beste ervaringen voor zowel onze klanten als onze partners. Daarom staan wij, als dé leverancier van logistieke oplossingen, niet stil en blijven we onze logistieke processen en producten innoveren en optimaliseren. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze services en producten blijven garanderen en de kennis die wij als onderneming opdoen delen met onze klanten


Dit vindt u misschien ook interessant