Auto-onderdelen rekken Type Bandenstelling

Bekijk ons grote assortiment auto-onderdelen bij Kruizinga!

Professioneel en veilig opslaan van auto-onderdelen.

Met de commerciële auto-onderdelenmagazijnen van Kruizinga kunt u een breed scala aan auto-onderdelen voor uw bedrijf veilig opslaan. De opslag ervan vereist grote zorgvuldigheid, omdat met name gevoelige goederen zoals geverfde carrosseriedelen, onbeschadigd moeten blijven.

 

Met onze opslagconstructies op maat kunt u ook omvangrijke goederen ruimtebesparend opslaan. Of het nu gaat om verpakte goederen, carrosseriedelen, banden of velgen - met opslagtechniek van Kruizinga maakt u de juiste keuze!

 

Meer weten over auto-onderdelen opslag? Lees dan onderstaand verder.

 
 

 

Professionele opslag op maat voor auto-onderdelen.

Opslaan auto-onderdelen vereist een hoge mate van maatwerk. De bedrijfswagenonderdelenmagazijnen van Kruizinga worden daarom volledig op maat gemaakt. U kunt kiezen uit systemen met één of meerdere verdiepingen, verschillende maten, lengtes en verschillende bouwmethoden. Enkele producten die u met onze systemen kunt opslaan zijn de volgende:

 

  • - Banden
  • - Kleine onderdelen
  • - Motorkappen
  • - Autodeuren
  • - Carrosserie
  • - Lange goederen

 

Breed assortiment in opslag rekken voor auto-onderdelen welke beschikbaar zijn in diverse soorten uitvoeringen welke verplaatsbaar zijn met bijvoorbeeld een vorkheftruck. Of u nu een specifiek type onderdeel wilt opbergen, of een rek wilt laten ontwerpen dat geschikt is voor verschillende auto-onderdelen, wij kunnen u helpen.

 

Auto opslag onderdelen kopen? Kruizinga denkt met u mee!

Onze producten zijn een duurzame investering op lange termijn en bieden u gegarandeerd de beste prijs-kwaliteitsverhouding tegen een lange levensduur. Om er zeker van te zijn dat u het juiste model voor uw bedrijf aanschaft, staan onze specialisten ook voor u klaar. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen. We helpen graag.


FAQ

Wat is een auto-onderdelen magazijn?

Een auto-onderdelenmagazijn is een constructie met 1 of meer verdiepingen waarop u uw goederen kunt opslaan en vervoeren van A naar B. Vooral in werkplaatsen en magazijnen zijn op maat gemaakte opslagsystemen erg populair, omdat het efficiënte ontwerp bespaart op arbeid en ruimte en precies is afgestemd op uw behoeften.

Waarvoor kunt u een auto-onderdelenmagazijn gebruiken?

U kunt een auto-onderdeelmagazijn voor verschillende doeleinden gebruiken.

Of u nu omvangrijke, grote goederen wilt opslaan, zoals een complete carrosserie, of een opslagrek nodig hebt voor diverse kleine onderdelen, dankzij de individuele productie zijn de producten precies afgestemd op de branche. Enkele toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld de dealer, een autoreparatiewerkplaats, distributiecentra of leveranciers.

Heeft Kruizinga ook opslag van gebruikte auto-onderdelen?

Bij Kruizinga krijgt u geen gebruikte auto-onderdelen opslagrek, want al onze producten worden op maat gemaakt. Wilt u meer informatie over het productieproces of een prijsindicatie aanvragen, neem dan contact op met onze deskundige medewerkers.

Biedt Kruizinga nog andere nuttige transport- en opslagproducten?

Bij Kruizinga hebben we nog veel meer producten in ons assortiment. Vooral in uw magazijn en op verharde buitenterreinen kan een van de volgende producten goed van pas komen: bijzetwagen, dossierwagen, CC-wagen, handwagen, platformwagen of draagarmwagen. Kijk anders ook eens naar onze stellingconfigurator als u alleen kleinere producten wilt opslaan.