Industrie aanhanger Type Handtrekwagen

Bekijk ons grote assortiment industrie aanhangers en handtrekwagens bij Kruizinga

Diverse industrie aanhangers en handtrekwagens bij Kruizinga

Industrieaanhangers en handtrekwagens zijn verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen, afmetingen, met 2 of 4 wielen. Deze aanhangers zijn breed inzetbaar in vele toepassingen en omgevingen waarbij goederen flexibel en eenvoudig moeten worden verplaatst. Kruizinga levert zowel nieuwe als gebruikte industrieaanhangers waarbij zelfs maatwerk mogelijk is.

 

Ook zijn er heftruck tendersystemen en langmateriaal wagens met een groot draagvermogen, zeer handig voor het verplaatsen van machines, grote pallets en lang materiaal. Fetra industrie aanhangers en handtrekwagens zijn met toebehoren eenvoudig aan te passen naar eigen wensen. Kwaliteit met 10 jaar garantie!

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder voor meer informatie.
 

 

Welke industrie aanhanger moet ik gebruiken voor een zware lading?

Als u regelmatig zware ladingen zoals vaten met vloeistoffen, industriële onderdelen, huishoudelijke apparaten of zelfs grote dozen in een magazijn moet verplaatsen, kunt u het beste kiezen voor een aanhangwagen die stevig en gemakkelijk te manoeuvreren is. Het is namelijk essentieel het gewicht te kennen van de producten die u gaat verplaatsen om een transportwagen met voldoende draagvermogen te kiezen, want transportwagens zijn speciaal ontworpen om een maximaal gewicht te dragen. Zorg er dus voor dat u uw industrie aanhanger kiest in functie van de goederen die u dagelijks behandelt. Er zijn ook veel speciale wagens voor zware ladingen. Verplaatst u breekbare voorwerpen? Kies een industrie aanhanger met wanden die voorkomen dat de inhoud van de wagen valt en op de vloer breekt. Zorg er vooral voor dat u een industrie aanhanger gebruikt met een maximale belasting die voldoende is om uw voorwerpen te vervoeren.

 

De verschillende soorten

Kruizinga kent diverse soorten industrie aanhangers. Denk hierbij aan: bandenwagens, handtrekwagens, heftruck tendersystemen etc. Hieronder leggen we kort uit waarvoor de diverse soorten te gebruiken is.

 

Handtrekwagen

Handtrekwagens zijn karren welke u, de naam zegt het al, met de hand kunt trekken. Deze karren kunt u flexibel en eenvoudig verplaatsen doormiddel van de trek arm. Zo kunt u gemakkelijk bijvoorbeeld dozen op de kar plaatsen en deze verplaatsen van A naar B.

 

Heftruck tendersysteem

Een Heftruck tendersysteem is een vervoersoplossing voor het vervoeren van lasten. Het bestaan uit een aanhangsel of uitbreiding voor de heftruck. Dit type systeem is speciaal ontworpen om het vervoer van lasten te vergemakkelijken en te vereenvoudigen, waardoor het een efficiënte en praktische oplossing is voor kleine tot middelgrote vervoersbehoeften. Heftruck tendersystemen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en groottes, afhankelijk van de specifieke vereisten en toepassingen

 

Bandenwagen

Een bandenwagen is een vervoersmiddel waarin u uw banden meer kunt vervoeren. Het bestaat uit een frame welke op wielen staat en banden in kunt vervoeren. Dit type apparaat is speciaal ontworpen voor het efficiënt en gemakkelijk vervoeren van banden, vooral in garages, werkplaatsen en opslagfaciliteiten.

 

Industrie aanhanger kopen? Kruizinga helpt u!

Heeft u een industrie aanhanger op het oog maar heeft u nog vragen hierover? Geen probleem! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het maken van de juiste keuze. Neem hiervoor gemakkelijk contact met ze op.


FAQ

Kan ik gebruikte industrie aanhangers kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u gebruikte industrie aanhangers kopen. Deze kunt u vinden wanneer u filtert op de site op gebruikt aan de linkerkant van de website onder het kopje artikelindeling. Wilt u meer weten over onze gebruikte producten? Bekijk dan onze gebruikt pagina.