Tafelwagen Type Fetra super-multivario transportwagen

Bekijk ons grote assortiment tafelwagens bij Kruizinga

Een echte werkhulp op wielen

Wanneer u kiest voor een tafelwagen heeft u een product welke breed inzetbaar is. De tafelkarren zijn vooral erg gemakkelijk in gebruik binnen magazijnen of werkplaatsen en worden veel gebruikt als order pick wagen of werkplaatskar voor gereedschappen. De zwenkwielen met rem zijn volgens, in overeenstemming met de veiligheidsnorm EN 1757-3 en verder beschikken de karren van poedercoating stalen buizen en gelast profielstaal met etages van 80 tot 120 kg draagvermogen.

 

Meer weten? Lees dan onderstaand verder voor meer informatie.
Tafelwagens: betrouwbaar en flexibel

Onze tafelwagens zijn uitgerust met 125 mm tot 200 mm wielen met rem. Het frame van de tafelwagen bestaat uit een stevige stalen buizenconstructie. Bij Kruizinga hebben we tafelwagens met 2 of 3 etages die gemaakt zijn van de materialen hout, staal of kunststof. Over het algemeen beschikken onze tafelwagens over duwbeugels. Hierdoor is de kar gemakkelijk en flexibel te verplaatsen. Ook heeft Kruizinga tafelwagens met opvangbak en aftapkraan. Deze kunt u gebruiken als lekbak om bijvoorbeeld vloeistoffen vervoeren. De tafelkarren hebben verschillende draagvermogens tussen de 60 kg en 1200 kg, dit kunt u zien bij het product zelf in de specificaties.

 

Wat zijn de voordelen van een tafelwagen?

Een groot voordeel van tafelwagens is dat ze gebruikt kunnen worden voor meerdere doeleinden, denk hierbij aan transport en opslag, reparatie of onderhoud van producten. De tafelwagens zijn sterk, allround en flexibel.

 

Doordat de karren een hoge wendbaarheid hebben en robuust zijn kunt u ze voor verschillende doeleinden gebruiken.

 

Ze zijn daarnaast verkrijgbaar met lekbakken, deze zijn erg handig als u bijvoorbeeld vloeistoffen wilt vervoeren.

 

Tafelwagen kopen? Kruizinga staat voor u klaar!

Heeft u een tafelwagen op het oog maar heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op via email of vul ons contact formulier in. Ons team helpt u bij de juiste keuze maken voor het kopen van een tafelwagen. Door een tafelwagen bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding tegen lange levensduur.


FAQ

Wat is een tafelwagen?

Een tafelwagen is een tafel op wielen die zeer breed inzetbaar is en deze wordt ook wel magazijnwagen genoemd. U kunt met een tafelwagen goederen gemakkelijk vervoeren binnen uw werkplaats of magazijn of productieruimte. De tafelwagens bij Kruizinga bestaan uit 2 à 3 etages.

Waar wordt een tafelwagen voor gebruikt?

Een tafelkar is voor veel verschillende doeleinden te gebruiken en gemakkelijk in gebruik binnen magazijnen of werkplaatsen. Ook ziet u ze vaak terug in hotels voor roomservice, of in restaurants en in ziekenhuizen om eten uit te serveren. De karren worden gebruikt om snel en gemakkelijk materialen van de ene werkplek naar de andere plek te vervoeren.

Heeft Kruizinga ook ESD-tafelwagens?

Naast gewone tafelwagens heeft Kruizinga ook ESD-tafelwagens. Met deze tafelwagens beschermt u producten welke schadelijk zijn voor elektrostatische ontladingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld printplaten.

Is het ook mogelijk om een tafelwagen te huren? 

Op dit moment is het niet mogelijk om een tafelwagen te huren bij Kruizinga. Bekijk onze verhuur pagina voor welke transportmiddelen u wel kunt huren.

Heeft Kruizinga ook gebruikte tafelwagens?

Bij Kruizinga hebben we verschillende gebruikte producten in het assortiment waaronder ook gebruikte tafelwagens in het assortiment. Hierop kunt u filteren aan de linkerkant door “gebruikt” aan te vinken.

Heeft Kruizinga nog andere wagens die handig zijn in een magazijn?

Naast een uitgebreid aanbod tafelwagens hebben wij ook een groot aanbod andere wagens die handig zijn in een magazijn. Denk hierbij aan cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, bijzetwagen, ESD wagen, etagewagen, magazijnwagen, RVS wagen, rongenwagens