Legbordstelling toebehoren

Bekijk ons assortiment toebehoren stellingen bij Kruizinga

Diverse toebehoren voor uw legbordstelling

Naast ons ruime assortiment stellingen bieden we ook diverse accessoires aan die uw legbordstelling praktisch en efficiënt maken. Legbordstellingen kunnen worden aangepast en uitgebreid met verschillende toebehoren om de functionaliteit en efficiëntie te verbeteren. 


Wilt u meer informatie over onze legbordstelling toebehoren, en wilt u weten welke toebehoren we bij Kruizinga in het assortiment hebben? Lees dan onderstaand verder. 
Diverse soorten toebehoren

In ons assortiment kunt u vele soorten toebehoren tegen. Enkele veelvoorkomende toebehoren voor legbordstellingen zijn: 

 

Legborden: Een legbord is een van de basiscomponenten van een legbordstelling. Legborden zijn verkrijgbaar in verschillenden maten.

Verdeelschot: Een verdeelschot wordt gebruikt om verschillende secties op een legbord te creëren. Dit accessoire is handig voor het organiseren en scheiden van items op een legbord. 

Staander: Een staander is de zijkant van een legbordstelling. Wilt u uw stelling uitbreiden of is uw staander beschadigd en niet meer bruikbaar? Dan kunt een losse staander erbij kopen. Zo hoeft u niet direct een nieuwe legbordstelling aan te schaffen.  

Etikethouder: Een etikethouder voor legbordstellingen wordt gebruikt om etiketten of labels aan legborden van legbordstellingen vast te maken. Doel hiervan is om de organisatie van de opgeslagen goederen te vergemakkelijken. 

Laden: Een laden voor een legbordstelling is een opbergaccessoire. Hiermee creëert u extra opslagruimte voor het opbergen van kleinere items. 

 

Daarnaast hebben we nog veel meer andere toebehoren in ons assortiment zoals: H-schoren, etagedragers, afdekplaten, zijwanden, voetplaten, kruisschoren, muurbeugels, verbindingsstukken, etc. Alles om uw legbordstelling zo compleet mogelijk te maken. 

Voordelen van stelling toebehoren

Stelling toebehoren zijn een aanvulling op standaard stellingsystemen. Door de diverse toebehoren kunt u de veiligheid, uitstraling, voorraadbeheer, flexibiliteit, functionaliteit, toegankelijkheid van uw magazijninrichting verbeteren. Is er bijvoorbeeld een legbord stuk gegaan? Dan kunt u deze gemakkelijk vervangen door een nieuw legbord. 

Toebehoren voor uw stelling kopen? Bij Kruizinga bent u aan het juiste adres!

Wilt u een toebehoren voor uw legbordstelling kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke het beste bij u past, of heeft u nog andere vragen? Geen probleem! Onze specialisten staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Neem gemakkelijk contact met ze op. 


FAQ

Kan ik een toebehoren voor mijn legbordstelling huren?

Nee, momenteel is het niet mogelijk om een toebehoren voor uw legbordstelling te huren bij Kruizinga. We hebben wel andere verhuurmogelijkheden. Wilt u weten wat u wel kunt huren bij Kruizinga? Bekijk dan onze verhuur pagina voor meer informatie. 

Zijn er specifieke toebehoren voor het ophangen van kleding in legbordstellingen?

Ja, hiervoor kunt u kiezen voor confectiestangen. Hier kunt u kleding hangers aan ophangen om kleding in uw legbordstelling op te slaan.

Hoe kan ik het beste kleine items opslaan in een legbordstelling?

Voor het opslaan van kleine items in een legbordstelling, kunt u gebruikmaken van tussenschotjes, stapelbakken of kunt u er voor kiezen voor een legbordstelling laden. Hierdoor kunt u uw ruimte efficiënt organiseren en benutten.