Bandenopslag Type Fetra bandenwagen

Bekijk ons grote assortiment bandenstellingen en bandenrekken van Kruizinga

Ruim assortiment bandenstellingen en bandenrekken voor bandenopslag.

Bij Kruizinga hebben we een ruim assortiment aan producten voor bandenopslag. Denk hierbij aan producten als bandenrekken, bandenstellingen, een bandensteekwagen, beschermhoezen en bandenwagens en bandentrolleys. Deze producten zijn zowel inzetbaar voor particulieren als bedrijven en zorgen ervoor dat autobanden veilig en overzichtelijk opgeslagen kunnen worden.

 

Sommige producten voor de bandenopslag kunnen zowel als nieuw als gebruikt aangeschaft worden. Daarnaast is maatwerk ook mogelijk. Of stel uw bandenstelling zelf eenvoudig samen.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder.
 

 

Welke producten bandenopslag en bandentransport vindt u bij Kruizinga?

(Auto- of fiets) banden kunnen op verschillende manieren opgeslagen of vervoerd worden. Om een kort overzicht te geven, zullen deze producten voor bandenopslag, die te koop zijn bij Kruizinga, kort besproken worden.

 

Bandenrek, of bandenstelling goedkoop samenstellen

Bandenrekken, ook wel bandenstellingen genoemd, zijn rekken die zowel zware als lichte autobanden kunnen opslaan. Bij Kruizinga zijn er verschillende mogelijkheden qua indeling en groottes. Zo verkopen we bijvoorbeeld een bandenstelling uit een nieuwe legbordstelling type 55 en kan uitgebreid worden met een extra aanbouw stelling. Deze bandenrek is gemaakt van het materiaal staal, wat ervoor zorgt dat het erg stevig is. De aanbouwsectie voor een bandenstelling zijn ook los verkrijgbaar bij Kruizinga.

 

Het is ook een optie om een bandenstelling zelf samen te stellen in onze stellingconfigurator. Op deze manier kunt u een op maatgemaakte stelling ontwerpen en hiermee zal u uw ruimte zo efficiënt mogelijk in kunnen delen. Bandenrekken kunnen ook bevestigd worden aan de muur. Hiermee zorgt u ervoor dat de banden niet meer in de weg liggen. Bandenrekken, oftewel bandenstellingen zijn veel te vinden in diverse auto-omgevingen.

 

Bandentrolleys voor het verplaatsen van banden.

Een bandentrolley, ook wel een bandenstandaard, is een soort bandenroller die ingezet wordt bij het verplaatsen en opslaan van banden. Het platform is gemaakt van polypropyleen, oftewel kunststof. De wielen onder dit platform zijn zwenkwielen. Hiermee kunt u de trolley in verschillende richtingen sturen. De bandentrolleys zijn geschikt voor 8 banden of 4 complete wielen.

 

Een ander bijkomend voordeel aan de bandentrolleys bij Kruizinga is dat deze voorzien zijn van een klein bakje. In dit bakje kunnen kleine onderdelen, zoals bijvoorbeeld wielmoeren of andere schroefjes bewaard worden.

 

Verder is het bij Kruizinga ook mogelijk om een gebruikte bandentrolley aan te schaffen in plaats van een nieuwe bandentrolley. Het varieert bij Kruizinga hoeveel gebruikte bandentrolleys zich in het assortiment bevinden. Toch, wanneer deze wel in het assortiment zijn, is het voor uw als bedrijf een kostenbesparend alternatief.

 

Bandensteekwagens

Een bandensteekwagen, is zoals de naam het zelf al zegt, een steekwagen voor banden. Normaliter gebruikt u een steekwagen om zware goederen gemakkelijk te transporteren. Met een bandensteekwagen kunt u eenvoudig en veilig zomer- en winterbanden verplaatsen van de ene naar een andere plek. Een specifiek voorbeeld hiervan is dat u een bandensteekwagen in bijvoorbeeld een garage gebruikt om na het verwisselen van de banden, deze te kunnen vervoeren naar een opbergplek zoals het magazijn.

 

Een bandensteekwagen bestaat uit stalen buizen en daarnaast is er bij Kruizinga de mogelijkheid om te kiezen tussen luchtbanden of massief rubberen banden. Kies voor kwaliteit: Fetra bandensteekwagens met 10 jaar garantie!

 

Bandenwagen

Een bandenwagen is een soort kleine bandenrek met wielen. Door de wielen is het mogelijk om een bandenrek eenvoudig te verplaatsen naar de locatie waar u deze graag wil hebben. Zo dient een bandenwagen direct als opslagmiddel. Dit product komt veel voor in de racewereld. Zo ziet u deze bijvoorbeeld terugkomen op de pitstraat, oftewel in de racewereld, waar banden snel verwisseld moeten worden.

 

De verstelbare bandendrager bij Kruizinga is in verschillende laadvermogens verkrijgbaar. Zo hebben wij een bandenwagen in het assortiment met een laadvermogen van 250 kg, een laadvermogen van 400 kg en een laadvermogen van 500 kg.

 

Berg uw banden op met bandenlifters

Een bandenlift is een lifter voor uw banden. Met andere woorden: met behulp van een bandenlifter kunt u met weinig inspanning ervoor zorgen dat de banden op de juiste plek in de hoogte worden gebracht. Wanneer u de banden hebt verwisseld van een autogebruiker, zult u de banden wellicht naar een juiste ruimte moeten toebrengen. Autobanden kunnen erg zwaar zijn en ook is het slecht voor de gezondheid om deze continu te tillen. Door een autoband op een bandenlifter te plaatsen, kunt u deze makkelijk omhoog pompen. Ook is er een trap bevestigd aan de bandenlift. Hierdoor kunt u makkelijk de band op de juiste plek leggen van een bandenrek.

 

Bandenopslag producten kopen? Kruizinga helpt u!

Producten voor bandenopslag zoals bandenrekken, bandenstellingen, bandenlifters, bandenwagens zijn tegen een goede prijs te koop bij Kruizinga. Daarnaast biedt Kruizinga ook de mogelijkheid om vele van deze producten aan te schaffen als ‘gebruikt’. Door gebruikte bandenopslag middelen aan te schaffen, zorgt u ervoor dat je bijdraagt aan duurzaamheid en daarnaast kunt u hiermee geld besparen. Ook is het mogelijk om een bandenrek op maat te laten maken. Zo zorgt u ervoor dat uw ruimte optimaal benut wordt.

 

Een andere reden om bij Kruizinga producten aan te schaffen, is dat Kruizinga al meer dan 60 jaar ervaring heeft in de verkoop van logistieke middelen. Onze verkopers kunnen u het juiste advies geven.


FAQ

Verkoopt Kruizinga ook toebehoren voor bandenopslag?

Het is ook mogelijk om diverse toebehoren te kopen voor een bandenopslag. Denk hierbij aan: autotransportspanband, autobanden beschermhoezen en wibastrips.

Hoe lang kan ik banden veilig opslaan?

Banden kunnen veilig worden opgeslagen voor een periode van maximaal vier tot zes jaar, afhankelijk van de opslagomstandigheden. Na deze periode neemt het risico op veroudering toe. 

Wat zijn de optimale opslagcondities voor banden?

Ideale opslagcondities omvatten een koele, donkere, droge en goed geventileerde ruimte. Banden moeten worden bewaard uit de buurt van zonlicht. 

Moet ik banden draaien tijdens opslag?

Het regelmatig draaien van banden tijdens opslag kan helpen voorkomen dat ze platte plekken ontwikkelen. Draai de banden indien mogelijk om de paar maanden. 

Kan ik banden opslaan bij Kruizinga?

Bij Kruizinga is het niet mogelijk om banden op te slaan. Wij verkopen alleen opslagmiddelen voor bandenopslag.