Afval en reiniging

Bekijk ons grote assortiment afvalbakken, afvalcontainers en reinigingsproducten bij Kruizinga

Diverse afval- en reinigingsmiddelen kopen bij Kruizinga.

Bij Kruizinga hebben we een groot assortiment aan afval- en reinigingsmiddelen. Met onze afvalbakken of prullenbakken kunt u uw afval scheiden. Er valt een onderscheid te maken in diverse vuilnisbakken. Zo zijn er afvalbakken voor binnen, een buitenafvalbak, een minicontainer of een afvalcontainer. In zowel thuisomgevingen als in bedrijfsomgevingen komen afvalemmers voor om deze plekken schoon te houden.

 

Naast afvalbakken verkopen we ook andere producten die helpen bij de veiligheid en het schoonhouden van uw omgeving. Denk bijvoorbeeld aan sanitaire middelen en schoonmaakwagens. Deze praktische producten zijn hulpmiddelen die ervoor zorgen ervoor dat uzelf of uw werknemers iedere dag weer naar een schone plek zoals magazijnen, kantoorpanden en kantines mogen komen.

 

Er zijn diverse mogelijkheden in het productaanbod van afval en reiniging. Bent u benieuwd naar wat voor u het meest geschikt is? Bekijk onderstaand meer informatie.

  

 

Welke afval- en reinigingsmiddelen kunt u kopen?

Bij Kruizinga kunt u diverse middelen kopen om uw omgeving schoon te houden. Hieronder geven we een overzicht van de producten die u binnen deze groep kunt vinden.

 

Standaard afvalcontainers

Een afvalcontainer is een grotere versie van een afvalbak. Uiteraard heeft dit product ook als doel om rommel in op te slaan of te sorteren. Een afvalcontainer wordt vaak ingezet bij bedrijfsomgevingen als horeca, ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit heeft te maken met het feit dat je een grote hoeveelheid vuilnis en afval erin kwijt kan.

 

Bij Kruizinga hebben we nieuwe of gebruikte afvalcontainers in het assortiment. De containers kenmerken zich door de 4 zwenkwielen, waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn. Er zijn verschillende type afvalcontainers bij Kruizinga.nl van materialen als HDPE, kunststof of staal. De containers voor vuil zijn bij ons te vinden in 660 liter, 770 liter, 1070 liter en 1100 liter. Daarnaast valt er ook een onderscheid te maken tussen buitenafvalbakken geschikt voor een DIN-opname of een KAM-opname.

 

Minicontainers 

Een minicontainer wordt ook wel een kliko genoemd. Het biedt, net zoals de andere afvalbakken, een oplossing om afval in op te slaan. Een minicontainer komt vrijwel in alle omgevingen voor. Het is een bekend product, wat elke huishouden thuis gebruikt voor afvalsortering. Maar ook wordt het vaak ingezet binnen bedrijfsomgevingen voor het sorteren van GFT, plastic, papier of restafval. Wilt u overzichtelijk afval sorteren? Maak dan gebruik van onze afvalsorteringsstickers. 

 

Het productaanbod minicontainers is leverbaar in diverse inhoud formaten. Zo leveren we ze 80, 120, 140, 240 en 360 liter. De containers worden standaard geleverd met 2 bokwielen en daarnaast heeft u keuze in het materiaal HDPE, kunststof of staal.

 

Binnen afvalbak

De meest bekende afvalbak is een vuilnisbak die u tegenkomt in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een pedaalemmer, deze worden veelgebruikt op kantoor of gewoon in de woonkamer, badkamer of slaapkamer thuis. Er is erg veel keuze in welke u het meest bij u aansluit. Bij Kruizinga hebben we een groot aanbod van deze afvalbakken voor binnen. Zo hebben we kleine afvalbakken die 0-20 liter afval kunnen opslaan of grote vuilnisemmers die een inhoud kunnen hebben van 81-100 liter afval.

 

Naast dat de grootte van de afvalbak kan variëren, is er ook een keuze in materiaal en kleur. Zo verkopen wij prullenbakken van aluminium, kunststof, polyethyleen, polypropyleen, RVS of staal. Kleuren die wij o.a. verkopen zijn blauw, geel, grijs, rood, zilverkleurig en zwart.

 

Buitenafvalbak

Bij Kruizinga verkopen we ook diverse vuilnisbakken voor buiten. We hebben een groot assortiment, welke in vele omgevingen toe te passen zijn, hierdoor heeft u als klant veel keuze. Een buitenafvalbak ziet u vaak in openbare plekken, buiten op straat of op uw bedrijventerrein.

 

Het is soms lastig om een keuze te maken uit de verschillende kleuren en mogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden hierin. Zo kunt u een afvalbak bestellen die te bevestigen is aan een wand of met behulp van een paal te monteren in de grond. Daarnaast heeft u de keuze aan diverse materialen zoals kunststof, staal of hout. Kunststof ziet u vaak ingezet worden binnen de horeca en hout binnen openbare plekken, wegens de uitstraling. Verder valt er te kiezen uit vele kleuren zoals blauw, geel, grijs, groen en zwart.

 

Buitenasbak

Sigarettenpeuken moeten uiteraard ook opgeruimd worden. Hiervoor kunt u staande asbakken gebruiken. Ook is er de mogelijkheid om wandasbakken bij Kruizinga aan te schaffen. Een asbak voor buiten is handig voor in uw thuisomgeving, maar ook voor een bedrijfsomgeving. Zo hebben werknemers profijt van een plek om de staande asbak heen om een peuk te roken en de buitenplek van het bedrijf schoon te houden. Vaak worden buitenasbakken gebruikt in combinatie met een rookhok.

 

Welke andere hulpmiddelen kunnen u helpen bij het schoonhouden van uw omgeving?

Er zijn diverse andere hulpmiddelen te noemen die u kunnen helpen bij het schoonhouden van uw omgeving. Zo verkopen wij afvalzak houders, hulpmiddelen voor het sanitair, schoonmaak markeringen, maar denk ook aan schoonmaakwagens. Veilig, schoon en hygiënisch werken. Kruizinga levert diverse middelen tegen een juiste prijs/ kwaliteit verhouding, welke u helpen uw bedrijfsomgeving schoon te houden. Denk hierbij aan omgevingen zoals zorginstellingen, retail, horeca en catering, schoonmaakbedrijven, voedselindustrie, onderwijs, facilitaire en openbare plekken.

 

Afvalzakken houder

Een afvalzak houder zorgt ervoor dat uw afvalzak op de juiste plek blijft zitten. Het voordeel van een afvalzak houder is dat het weinig plek inneemt, omdat er niets omheen zit. Bij Kruizinga hebben we verschillende soorten en formaten in het assortiment. Ook het materiaal van een afvalzakhouder kan variëren van kunststof tot staal.

 

Reinigingsmiddelen

Bij Kruizinga verkopen we ook diverse hulpmiddelen om sanitaire omgevingen zo schoon mogelijk te houden. Wanneer deze omgevingen niet schoongehouden worden, hebben bacteriën en virussen sneller de mogelijkheid om zich te verspreiden, wat een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid van individuen. Hulpmiddelen die u o.a. in ons assortiment kan vinden, zijn: desinfectievloeistof, toiletpapier dispenser en zeep dispenser.

 

Schoonmaakwagens

Iemand die zich bezighoudt met het schoonhouden van een omgeving, kan ondersteund worden door gebruik te maken van een schoonmaakwagen, bezemwagen of transportwagen. Deze verschillende soorten schoonmaakwagens zijn te koop bij Kruizinga. Ze zijn onmisbaar bij vele schoonmaakbedrijven of facilitaire inrichtingen.

 

Afval en reinigingsmiddelen kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u afval en reinigingsmiddelen kopen maar heeft u nog hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met onze specialisten. Door afval en reinigingsmiddelen bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteitverhouding.


FAQ

Verkoopt Kruizinga gebruikte afval en reinigingsproducten?

Naast nieuwe afval en reinigingsproducten verkoopt Kruizinga ook gebruikte afval en reinigingsproducten. Dit kunt u terugvinden bij de subgroepen aan de linkerkant onder het kopje artikelindeling. Wilt u meer weten over gebruikt? Bekijk dan onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga naast afval en reiniging ook andere handige producten voor in het magazijn?

Naast afval en reinigingsproducten heeft Kruizinga ook andere handige producten voor in een magazijn of buitenterrein. Denk hierbij aan: gaascontainer, rolcontainer, palletrand, stapelbak kunststof en meer!