Materiaalstandaard Type Fetra materiaalstandaard

Bekijk ons grote assortiment materiaalstandaards bij Kruizinga

Materiaalstandaards: Handig voor machines en montagewerkplaatsen

Materiaalstandaards worden vaak gebruikt in combinatie met eurobakken en draadkorven. Hierdoor zijn ze een veelgebruikt product voor onderdelen of klein materiaal in garages of werkplaatsen. De wagens zijn erg mobiel en variërend in gebruik doordat ze in hoogte verstelbaar en verrijdbaar zijn. Ook zijn ze kantelbaar van 15 graden tot 30 graden.

Meer informatie? Kijk dan onderstaand verder
Welke soorten materiaalstandaards heeft Kruizinga?

Bij Kruizinga hebben we 2 soorten materiaalstandaards, namelijk een gewone materiaalstandaard en een rolbok. Een materiaalstandaard kunt u gebruiken in combinatie met een draadmand of een eurobak. Een rolbok kunt u gebruiken ter ondersteuning van het verwerken van lang materiaal of bij het laden van lange voorwerpen waarover u de goederen gemakkelijk kunt verplaatsen Deze is net als de materiaalstandaard in hoogte verstelbaar.

 

Ontlast uw rug bij zittend en staand werk!

Door een materiaalstandaard te gebruiken bent u ergonomisch bezig. De standaard is traploos in hoogte en helling te verstellen en zijn vergrendelbaar door middel van een handlier. Door de materiaalstandaard op de juiste manier te verstellen voorkomt u rugklachten.

 

Materiaalstandaard kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een materiaalstandaard kopen om uw werkzaamheden zo optimaal te kunnen doen? Bij Kruizinga hebben we verschillende uitvoeringen in materiaalstandaards zoals materiaalstandaards waarbij u draadmanden of eurobakken op kunt vervoeren, of een rolbok voor langwerpige voorwerpen. Wilt u weten welke optie het beste bij u en uw werkzaamheden past? Onze specialisten helpen u graag verder. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen via onze contact pagina. Bij Kruizinga bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 


FAQ

Wat is een materiaalstandaard?

Een materiaalstandaard is een standaard voor onder andere stalen bakken, draadmanden of kunststof bakken. De standaards zijn verrijdbaar en in hoogte verstelbaar. Erg makkelijk als u bijvoorbeeld werk doet waar u continu klein materiaal gebruikt.

Is het ook mogelijk om materiaalstandaards te huren?

Bij Kruizinga kunt u verschillende producten huren, op dit moment is het niet mogelijk om materiaalstandaards bij ons te huren. Bent u benieuwd welke producten u wel kunt huren bij Kruizinga? Neem dan een kijkje op onze verhuurpagina.

Heeft Kruizinga ook gebruikte materiaalstandaards?

Op dit moment heeft Kruizinga nog geen gebruikte materiaalstandaards in de verkoop. Dit kan dagelijks wisselen doordat ons gebruikte assortiment dagelijks aangevuld wordt met nieuwe producten. Bent u benieuwd naar wat de voordelen van gebruikt zijn? Neem dan een kijkje op onze algemene gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere producten die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga kunt u verschillende producten vinden die ook erg handig zijn in een magazijn. Denk bijvoorbeeld aan: palletwagens, rolcontainers, magazijnwagens, draagarmstellingen, etc.