Draagarmstellingen

 

Draagarmstelling kopen bij Kruizinga

Draagarmstellingen: Efficiënte oplossingen voor langere en zware goederen

Bent u op zoek naar een mogelijkheid om flexibel en ruimtebesparend goederen op te slaan?

Draagarmstellingen zijn speciaal ontworpen opslagsystemen die ideaal zijn voor het opslaan van zware, lange of onregelmatig gevormde goederen. Denk hierbij aan buizen of plaatmateriaal. Bij Kruizinga bieden we een uitgebreid assortiment draagarmstellingen aan, inclusief lichte, zware en dubbelzijdige draagarmstellingen.

Wilt u meer informatie? Lees dan onderaan verder.
Voordelen van draagarmstellingen 

Draagarmstellingen hebben diverse voordelen. Het is een ideale oplossing voor het opslaan van langmateriaal. Denk aan buizen, gipsplaten of houtpakketten. Een ander voordeel is dat u lichte draagarmstellingen of zware draagarmstellingen gemakkelijk kunt verstellen naar het juiste opslagniveau waardoor u de stellingen flexibel kunt inzetten.

De verschillende toepassingen

Draagarmstellingen worden gebruikt in een verscheidenheid aan industrieën, waaronder metaalbewerking, houtbewerking en detailhandel. Het zijn stellingen zonder legborden of vlonders. Hierbij wordt gebruik gemaakt van draagarmen die bevestigd zijn aan staanders. Ze zijn uitermate geschikt voor het opslaan van lange materialen of bundels. Ook zijn ze daarnaast gebruiksvriendelijk en onderhoudsvriendelijk doordat de stelling enkel alleen bestaan uit staanders en dragers. Wilt u de draagarmstellingen anders inrichten? Dan kunt u ze gemakkelijk om bouwen.

Enkelzijdige of dubbelzijdige draagarmstelling

Wanneer u een draagarmstelling stelling voor uw opslagruimte overweegt, is het belangrijk om te bepalen of een enkelzijdige of dubbelzijdige draagarmstelling het beste bij uw behoeften past. Enkele draagarmstellingen zijn ideaal als u slechts toegang tot één kant nodig hebt, terwijl dubbelzijdige draagarmstellingen toegang van beide zijden bieden, waardoor de opslagcapaciteit wordt gemaximaliseerd.

Draagarmstelling kopen? Bij Kruizinga bent u aan het juiste adres! 

Kruizinga onderscheidt zich als aanbieder door niet alleen hoogwaardige draagarmstellingen aan te bieden, maar ook door uitstekende klantenservice en ondersteuning. Met een breed assortiment aan draagarmstellingen, snelle levering, evenals deskundig advies, streven we ernaar om onze klanten een goede ervaring te bieden bij het kopen en gebruiken van onze producten. Wilt u een draagarmstelling kopen, maar heeft u nog vragen erover? Neem dan contact op met onze specialisten. Bij Kruizinga bent u altijd gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs-kwaliteitverhouding met lange levensduur.


FAQ

Wat is een draagarmstelling?

Draagarmstellingen zijn opbergsystemen die speciaal ontworpen zijn voor het opbergen van lange, zware voorwerpen zoals buizen, lange platen of andere lange voorwerpen.

Kunt u ook een draagarmstelling huren?

Het is (op dit moment) niet mogelijk om draagarmstellingen te huren bij Kruizinga. Meer informatie over de verhuur van producten bij Kruizinga? Bekijk dan onze verhuur pagina

Heeft Kruizinga ook gebruikte draagarmstellingen?

Ons assortiment gebruikt wisselt regelmatig. Wanneer u een goedkopere draagarmstelling wilt, kunt u kiezen voor een gebruikte draagarmstelling. Bekijk onze gebruikt pagina voor welke mogelijkheden wij bieden in gebruikte producten.

Bieden jullie ook installatie en onderhoudsdiensten aan voor draagarmstellingen?

Nee, wij bieden geen installatie en onderhoudsdiensten aan.