Palletrand verhuur

opzetrand huren

Tijdelijk een palletrand nodig? Kies voor verhuur!

Wanneer u tijdelijk een opzetrand nodig bent, is huren de perfecte oplossing. Zo verspilt u geen kostbare ruimte wanneer u de palletrand niet meer nodig bent. Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod palletranden welke u kunt huren. U kunt kiezen uit houten palletranden voor europallets (1200x800mm), of houten palletranden voor blokpallets (1200x1000mm). Daarnaast is het ook mogelijk om stalen opzetranden te huren. Hoog, laag en voor euro/blokpallets! Let hierbij wel op dat er geen pallets meegeleverd worden.

 

Toch liever een palletrand kopen? Kies dan voor een nieuwe of gebruikte palletrand. Ook heeft u de mogelijkheid om een op maat gemaakte palletrand aan te schaffen.

 

Meer hierover kunt u onderaan verder lezen.

 
Verschillende soorten palletranden te huur

Zoals u hierboven hebt kunnen lezen hebben we een divers assortiment palletranden in ons verhuur assortiment zoals houten en stalen palletranden in diverse uitvoeringen.

 

Onze stalen pallet opzetrand 1200x800x800 mm is passend voor europallets, het gaas is 50x50 mm. Ze zijn voorzien van praktische klapramen aan de lange zijde waardoor de inhoud makkelijk en toegankelijk is. U kunt deze stalen palletranden stapelen met een stapellast van 2 ton. Daarnaast hebben we hiervan ook een hogere variant namelijk 1200x800x1600 mm. Deze stalen rand heeft een stapellast van 1 ton.

 

Onze houten palletranden hebben we in 2 soorten in ons verhuur assortiment. Afmeting 1200x800x200 mm, deze is geschikt voor europallets welke een stapellast van 6000 kg hebben. 1200x1000x200 mm is geschikt voor een blokpallet.

 

Voordelen van een opzetrand huren

Het huren van een palletrand brengt diverse voordelen met zich mee. Denk hierbij aan:

 

  • - Snel beschikbaar
  • - Perfect onderhouden, dus geen verrassingen
  • - Geen kostbare ruimte verspilling, gebruikt u de palletrand niet meer, staat deze niet te verfstoffen op een plek die u beter kunt gebruiken.
  • - Scherp geprijsd
  • - U kiest zelf de periode wanneer u de palletrand wilt gebruiken

 

Opzetrand huren? Kruizinga helpt u!

Heeft u een palletrand op het oog welke u wilt huren, maar heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan voor u klaar om u hierbij te helpen. Met een opzetrand huren bent u altijd gegarandeerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Hoe werkt het huren van een palletrand?

U kunt gemakkelijk een palletrand huren door: U gaat naar de palletrand pagina en klikt op de linkerzijkant op “verhuur”. Klikt vervolgens de palletrand aan die u wilt huren. Daarna klikt u op de blauwe buttor “vraag huurofferte aan”.

Wat is de minimale huurperiode van een opzetrand?

Als u een palletrand wilt huren, zit daaraan een minimale huurperiode aan verbonden. U huurt een palletrand voor minimaal 30 dagen. Wilt u een opzetrand huren maar bent u deze korter dan 30 dagen nodig? Dat kan, maar betaalt u wel voor de minimale 30 dagen huur.

Verhuurt Kruizinga naast opzetranden ook andere producten?

Kruizinga verhuurt diverse producten. Denk hierbij aan: meubelhondje, laadbrug, stapelrek, stapelbak kunststof, rolcontainer etc. Meer hierover leest u verder op onze verhuur pagina.