Afval en reiniging

Bekijk ons grote assortiment afvalbakken, afvalcontainers en reinigingsproducten bij Kruizinga.nl

Diverse afvalbakken en reinigingsmiddelen te koop bij Kruizinga.nl!

 

Bij Kruizinga.nl hebben we een groot assortiment aan vuilnisbakken. Met een prullenbak kunt u uw afval scheiden. Er valt een onderscheid te maken in diverse vuilnisbakken. Zo zijn er afvalbakken voor binnen, een buitenafvalbak, een minicontainer of een afvalcontainer. In zowel thuisomgevingen als in bedrijfsomgevingen komen afvalemmers voor om deze plekken schoon te houden.

 

Naast afvalbakken verkopen we ook andere producten die helpen bij de veiligheid en het schoonhouden van uw omgeving. Denk bijvoorbeeld aan sanitaire middelen, schoonmaak markeringen en schoonmaakwagens. Deze praktische producten zijn hulpmiddelen die ervoor zorgen ervoor dat uzelf of uw werknemers iedere dag weer naar een schone plek zoals magazijnen, kantoorpanden en kantines mogen komen.

 

Er zijn diverse mogelijkheden in de productaanbod van afval en reiniging. Bent u benieuwd naar wat voor u het meest geschikt is? Bekijk onderstaand meer informatie!

 

 

 

  

 

Welke afvalbakken vind u bij Kruizinga.nl?

Een afvalbak, ook wel een afvalemmer of vuilnisbak genoemd, zijn gemaakt om afval zoals papier en verpakkingen in op te bergen, zodat uw omgeving schoon en overzichtelijk blijft. Hieronder geven we een overzicht van de afvalbakken die wij bij Kruizinga.nl in het assortiment hebben.


Standaard afvalcontainers

Een afvalcontainer is een grotere versie van een afvalbak. Uiteraard heeft dit product ook als doel om rommel in op te slaan of te sorteren. Een afvalcontainer wordt vaak ingezet bij bedrijfsomgevingen als horeca, ziekenhuizen en zorginstellingen. Dit heeft te maken met het feit dat je een grote hoeveelheid vuilnis en afval erin kwijt kan.

 

Bij Kruizinga.nl hebben we nieuwe of gebruikte afvalcontainers in het assortiment. De containers kenmerken zich door de 4 zwenkwielen, waardoor deze makkelijk te verplaatsen zijn. Er zijn verschillende type afvalcontainers bij Kruizinga.nl van materialen als HDPE, kunststof of staal. De containers voor vuil zijn bij ons te vinden in 660 liter, 770 liter, 1070 liter en 1100 liter. Daarnaast valt er ook een onderscheid te maken tussen buitenafvalbakken geschikt voor een DIN-opname of een KAM-opname.


Minicontainers (kliko's)

Een minicontainer wordt ook wel een kliko genoemd. Het biedt, net zoals de andere afvalbakken, een oplossing om afval in op te slaan. Een minicontainer komt vrijwel in alle omgevingen voor. Het is een bekend product, wat elke huishouden thuis gebruikt voor afvalsortering. Maar ook wordt het vaak ingezet binnen bedrijfsomgevingen voor het sorteren van GFT, plastic, papier of restafval. Wilt u overzichtelijk afval sorteren? Maak dan gebruik van onze afvalsorteringsstickers

 

Het productaanbod minicontainers is leverbaar in diverse inhoudformaten. Zo leveren we ze 80, 120, 140, 240 en 360 liter. De containers worden standaard geleverd met 2 bokwielen en daarnaast heeft u keuze in het materiaal HDPE, kunststof of staal.


Binnen afvalbak

De meest bekende afvalbak is een vuilnisbak die u tegenkomt in de keuken. Denk bijvoorbeeld aan een pedaalemmer, deze worden veelgebruikt op kantoor of gewoon in de woonkamer, badkamer of slaapkamer thuis. Er is erg veel keuze in welke u het meest bij jouw aansluit. Bij Kruizinga.nl hebben we een groot aanbod van deze afvalbakken voor binnen. Zo hebben we kleine afvalbakken die 0-20 liter afval kunnen opslaan of grote vuilnisemmers die een inhoud kunnen hebben van 81-100 liter afval.

 

Naast dat de grootte van de afvalbak kan variëren, is er ook een keuze in materiaal en kleur. Zo verkopen wij prullenbakken van aluminium, kunststof, polyethyleen, polypropyleen, RVS of staal. Kleuren die wij o.a. verkopen zijn blauw, geel, grijs, rood, zilverkleurig en zwart.


Buitenafvalbak

Bij Kruizinga.nl verkopen we ook diverse vuilsnisbakken voor buiten. We hebben een. groot assortiment, welke in vele omgevingen toe te passen zijn, hierdoor heeft u als klant veel keuze. Een buitenafvalbak ziet u vaak in openbare plekken, buiten op straat of op je bedrijven terrein.

 

Het is soms lastig om een keuze te maken uit de verschillende kleuren en mogelijkheden. Er zijn verschillende mogelijkheden hierin. Zo kunt u een afvalbak bestellen die te bevestigen is aan een wand of met behulp van een paal te monteren in de grond. Daarnaast heeft u de keuze aan diverse materialen zoals kunststof, staal of hout. Kunststof ziet u vaak ingezet worden binnen de horeca en hout binnen openbare plekken, wegens de uitstraling. Verder valt er te kiezen uit vele kleuren zoals blauw, geel, grijs, groen en zwart.


Buitenasbak

Sigarettenpeuken moeten uiteraard ook opgeruimd worden. Hiervoor kunt u staande asbakken gebruiken. Ook is er de mogelijkheid om wandasbakken bij Kruizinga.nl aan te schaffe. Een asbak voor buiten is handig voor in uw thuisomgeving, maar ook voor een bedrijfsomgeving. Zo hebben werknemers profijt van een plek om de staande asbak heen om een peuk te roken en de buitenplek van het bedrijf schoon te houden. Vaak worden buitenasbakken gebruikt in combinatie met een rookhok.


Welke andere hulpmiddelen kunnen je helpen bij het schoonhouden van jouw omgeving?

Er zijn diverse andere hulpmiddelen te noemen die u kunnen helpen bij het schoonhouden van uw omgeving. Zo verkopen wij afvalzak houders, hulpmiddelen voor het sanitair, schoonmaak markeringen, maar denk ook aan schoonmaakwagens. Veilig, schoon en hygiënisch werken. Kruizinga.nl levert diverse middelen tegen een juiste prijs / kwaliteit verhouding, welke u helpen uw bedrijfsomgeving schoon te houden. Denk hierbij aan omgevingen zoals zorginstellingen, retail, horeca en catering, schoonmaakbedrijven, voedselindustrie, onderwijs, facilitaire en openbare plekken.


Afvalzakken houder

Een afvalzak houder zorgt ervoor dat uw afvalzak op de juiste plek blijft zitten. Het voordeel van een afvalzak houder is dat het weinig plek inneemt, omdat er niets omheen zit. Bij Kruizinga.nl hebben we verschillende soorten en formaten in het assortiment. Ook het materiaal van een afvalzakhouder kan variëren van kunststof tot staal.


Reinigingsmiddelen

Bij Kruizinga.nl verkopen we ook diverse hulpmiddelen om sanitaire omgevingen zo schoon mogelijk te houden. Wanneer deze omgevingen niet schoongehouden worden, hebben bacteriën en virussen sneller de mogelijkheid om zich te verspreiden, wat een negatieve invloed kan hebben op de gezondheid van individuen. Hulpmiddelen die u o.a. in ons assortiment kan vinden, zijn: desinfectievloeistof, toiletpapier dispenser en zeep dispenser.


Markering

Wanneer iemand in het bedrijf aan het schoonmaken is, is het van belang dat mensen in de omgeving hierop gewezen worden. Hiervoor kan je gebruikmaken van schoonmaak markeringen. Met een schoonmaakmarkering als ‘pas op, het is hier nat’, kan je iemand waarschuwen dat er bijvoorbeeld net gedweild is. 


Schoonmaakwagens

Iemand die zich bezighoudt met het schoonhouden van een omgeving, kan ondersteund worden door gebruik te maken van een schoonmaakwagen, bezemwagen of transportwagen. Deze verschillende soorten schoonmaakwagens zijn te koop bij Kruizinga.nl! Ze zijn onmisbaar bij vele schoonmaakbedrijven of facilitaire inrichtingen.