Tweedehands wielen

Bekijk ons grote assortiment tweedehands wielen

Verschillende tweedehands wielen bij Kruizinga

Tweedehands wielen zijn wielen die eerder zijn gebruikt maar nog in goede staat verkeren. Kruizinga biedt een breed assortiment aan gebruikte wielen, waaronder tweedehands zwenkwielen en tweedehands bokwielen, die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

 

Naast gebruikte wielen, heeft Kruizinga ook nieuwe wielen beschikbaar. Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie.
 

 

Voordelen van tweedehands wielen

Het kopen van een tweedehands wiel kan verschillende voordelen hebben. Ten eerste is het vaak veel goedkoper dan nieuwe wielen kopen. Daarnaast is het ook zuiniger, omdat er geen nieuwe grondstoffen nodig zijn om de wielen weer opnieuw te maken.

 

Toepassingen van tweedehands wielen

Gebruikte wielen kunnen in verschillende toepassingen worden gebruikt. U kunt ze gebruiken onder transportmiddelen of opslag middelen. Om het verplaatsen te vergemakkelijken, kunnen wielen worden gebruikt, bijvoorbeeld onder rolcontainers, trolleys en magazijnwagens.

 

Keuzehulp

Wanneer u tweedehands wielen wilt kopen zijn er een aantal aspecten waar u rekening mee moet houden. Denk hierbij aan: de juiste diameter, belasting en bevestigingsmethode.

 

Tweedehands wielen kopen

Kruizinga is een betrouwbare aanbieder van tweedehands wielen met een ruim assortiment en goede kwaliteit. Door te kiezen voor gebruikte wielen, wordt niet alleen kosten bespaard, maar ook bijgedragen aan duurzaamheid.


FAQ

Wat zijn tweedehands wielen?

Gebruikte wielen zijn wielen welke niet meer als nieuw verkocht mag worden. Dit kan zijn doordat de wielen gebruikt zijn, maar ook als er bijvoorbeeld krassen op zijn gekomen bij het transporteren van nieuwe wielen. Tweedehands wielen hoeven dus niet altijd gebruikt zijn.

Wat is de levertijd van tweedehands wielen?

Doordat gebruikte wielen altijd op voorraad liggen is de levertijd ca. 2 werkdagen. Als uw bestelling vertraging oploopt, zullen we zo snel mogelijk u contacteren om samen te kijken naar een nieuwe lever- of afhaal datum.