Palletwagen gebruikt

palletwagen gebruikt

Kies voor gebruikte palletwagens bij Kruizinga.nl!

Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod aan gebruikte palletwagens. Het assortiment verschilt per keer, omdat gebruikte palletwagens wanneer ze op zijn uit het assortiment verdwijnen. Het assortiment wordt telkens weer geüpdatet wanneer er weer pompwagens gebruikt binnen komen. Een palletwagen zorgt ervoor dat werknemers veiliger en efficiënter kunnen werken met het verplaatsen van zware goederen. Dit zorgt ervoor dat het personeel minder fysiek werk hoeft te leveren wat beter is voor de lichamelijke gezondheid. Een palletwagen gebruikt werkt hetzelfde als een nieuwe palletwagen, alleen heeft de gebruikte variant gebruikers sporen.
De voordelen van een tweedehands palletwagen

Gebruikte palletwagens hebben een aantal voordelen. De voordelen van een tweedehands palletwagen zijn:

  • - Verlengde levensduur, dus geen grondstof verspilling of extra afval.
  • - Het is goedkoper
  • - U bent duurzaam bezig

 

Welke soorten gebruikte palletwagens heeft Kruizinga.nl?

Kruizinga.nl heeft verschillende soorten uitvoeringen in gebruikte palletwagens. Dit verschilt natuurlijk wel per keer omdat het gebruikte assortiment wisselt in producten. Als een gebruikt product verkocht is, is hij uit het assortiment. Zo hebben we tweedehands standaard palletwagens, hoog heffers, gebruikte palletwagens met weegschaal of tweedehands elektrische palletwagens.

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een tweedehands pompwagen?

Wilt u een tweedehands pompwagen kopen? Ga er dan niet vanuit dat u een splinternieuwe pompwagen krijgt. Er kunnen krasjes op zitten bijvoorbeeld. Om de kwaliteit van gebruikte pompwagens te waarborgen, controleert Kruizinga eerst of de pompwagens geen mankementen hebben. Mankeert de pompwagen iets? Dan wordt het eerst gerepareerd voordat deze online komt te staan. Zo bent u altijd gegarandeerd dat de pompwagen wel werkt en u geen kapotte pompwagen krijgt. Ook zijn er andere aspecten waar u bij moet letten bij het kopen van een zowel nieuwe als gebruikte pompwagen. U kunt uzelf de volgende vragen stellen:

  • - Wat wilt u ermee vervoeren? Check hiervoor de laadvermogen en kies een pompwagen die binnen uw plaatje past.
  • - Wordt de pompwagen binnen of buiten gebruikt? Dit is belangrijk om te weten welke wielen de pompwagen moeten hebben.
  • - Waar wordt de palletwagen gebruikt
  • - Moet er een weegsysteem op zitten?
  • - Welke lengte moeten de vorken zijn? Wilt u langwerpige producten vervoeren? Dan moet u een palletwagen met lange vorklengte aanschaffen. Wilt u standaard europallets of blokpallets vervoeren? Dan is een palletwagen met standaard vorklengte voldoende.

Heeft u deze vragen voor uzelf beantwoord maar bent u er nog niet helemaal uit welke keuze u moet maken? Geen probleem, wij helpen u graag.

 

Gebruikte palletwagen kopen? Kruizinga helpt u!  

Wilt u een gebruikte palletwagen kopen maar heeft u nog vragen erover? Onze specialisten staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen met het maken van de juiste keuze. U kunt gemakkelijk en snel contact met ze opnemen via het contact formulier.

Bij Kruizinga bent u altijd gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs/kwaliteit verhouding met lange levensduur.


FAQ

Wat is een gebruikte palletwagen?

Een gebruikte palletwagen is een pompwagen welke niet meer als nieuw verkocht mag worden. Dit kan zijn doordat de palletwagen gebruikt is, maar ook als er bijvoorbeeld krasjes op zijn gekomen bij het transporteren van nieuwe palletwagens. Een gebruikte palletwagen hoeft dus niet altijd al gebruikt te zijn.

Wat is het verschil tussen een gebruikte palletwagen en een gebruikte pompwagen?

Er is geen verschil tussen een gebruikte palletwagen en een gebruikte pompwagen. Beide benamingen worden gebruikt voor dezelfde oplossing. Een palletwagen wordt ook wel transpallet of pallettruck genoemd.

Hoe werkt een gebruikte pompwagen?

Een gebruikte pompwagen werkt hetzelfde als een nieuwe pompwagen. Enige verschil is dat de een gebruikt is en de andere nieuw en dus nog niet gebruikt is. Dit zou in de werking geen verschil moeten maken.

Kunt u ook een palletwagen huren?

Wilt u een palletwagen voor korte duur gebruiken? Dan is een palletwagen huren de perfecte oplossing. Kijk op onze verhuur pagina welke palletwagen u kunt huren bij Kruizinga.nl

Heeft Kruizinga ook nieuwe palletwagens?

Naast tweedehands palletwagens is het ook mogelijk om een nieuwe palletwagen bij Kruizinga aan te schaffen. Kruizinga biedt een ruim assortiment aan nieuwe palletwagens aan in verschillende uitvoeringen zoals: Handpalletwagen, hoog heffer, palletwagen met weegsysteem, palletonderwagen, verrijdbare heftafel, stapelaars. Ook zijn er verschillende toebehoren beschikbaar zoals bijvoorbeeld een sticker.

Heeft Kruizinga nog andere gebruikte producten die handig zijn in een magazijn?

Kruizinga heeft een divers assortiment waaronder ook velen gebruikte producten welke handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij denken aan gebruikte pallets, magazijnwagens, stellingen, trappen, rolcontainers, stapelbak kunststof, enzovoort.