Blogs


Verhoog de efficiëntie en stroomlijn uw magazijn met interne transportmiddelen

Gepubliceerd op 20 februari 2024

Als u een bedrijf heeft, of het nu gaat om een magazijn, een fabriek of een distributiecentrum, dan begrijpt u hoe belangrijk het is om efficiëntie te waarborgen en de operaties soepel te laten verlopen. Een van de factoren die hierbij een grote rol speelt, is het gebruik van interne transportmiddelen. Deze apparatuur kan helpen bij het verplaatsen en opslaan van goederen binnen uw bedrijf, waardoor de productiviteit wordt verhoogd en de kosten worden verlaagd. Maar hoe kiest u het juiste intern transportmiddel voor uw bedrijf en hoe zet u deze het beste in?
Lees meer
Optimale magazijnindeling realiseren dankzij stelling indeling

Optimale magazijnindeling: stellingen efficiënt inrichten

Gepubliceerd op 17 januari 2024

Een ruimte wilt u natuurlijk zo goed mogelijk gebruiken. Daarom is het belangrijk om de optimale magazijnindeling te vinden voor uw magazijn. Nog te vaak denkt men dat het dan alleen gaat om welke stellingen, tafels en kasten er nodig zijn en waar die het beste geplaatst kunnen worden. De kracht van efficiënt ruimte gebruik zit juist in het verder kijken en optimaliseren. Daarom besteden we in deze blog aandacht aan de optimale indeling van magazijnstellingen in uw magazijn of werkplaats.
Lees meer

Werken bij koude temperaturen, wat zijn de regels?

Gepubliceerd op 5 januari 2024

In Nederland kan de winter voor uitdagingen zorgen. Werken bij lage temperaturen kan vervelend en zelfs gevaarlijk zijn, vooral voor werknemers die buiten werken. Ontdek de regels volgens de Arbowet en leer welke maatregelen werkgevers moeten treffen om gezondheidsproblemen door kou te voorkomen.
Lees meer

Nieuwe cao beroepsgoederenvervoer 2024

Gepubliceerd op 20 december 2023

52% van de FNV-leden zijn akkoord gegaan met het eindbod van TLN en VVT. Daarmee is de nieuwe cao beroepsgoederenvervoer voor 2024 aanvaard. Momenteel wordt de definitieve cao-tekst geformuleerd en vertaald waarna deze wordt voorgelegd aan de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Wat er precies verandert, hebben we in deze blog voor u samengevat.
Lees meer

Magazijn ordenen voor een frisse start

Gepubliceerd op 12 december 2023

Ontdek de geheimen van een georganiseerd magazijn met onze uitgebreide blog! Leer hoe u uw voorraad effectief kunt inventariseren, de lay-out kunt optimaliseren en slimme opslagoplossingen kunt implementeren. Verbeter de efficiëntie met geautomatiseerde systemen en ontdek waarom goede verlichting en duurzame verpakkingsmaterialen essentieel zijn.
Lees meer

Waar staat Kruizinga voor?

Gepubliceerd op 6 december 2023

Het succes van veel bedrijven is afhankelijk van het optimaal en efficiënt functioneren van het logistieke proces in hun magazijn(en). Opslag- en transportmiddelen spelen daarbij een essentiële rol. Dat de logistieke inrichting en transportmiddelen perfect aansluiten op de bedrijfsvoering en idealen van onze klanten, is waar wij voor staan als leverancier!
Lees meer

Bedrijventerrein winterklaar: ongelukken door gladheid voorkomen

Gepubliceerd op 30 november 2023

Een bedrijventerrein winterklaar maken is meer dan alleen een goede voorbereiding op koude dagen. Het gaat ook om het voorkomen van arbeidsongelukken, met name die veroorzaakt door gladheid. In dit artikel gaan we dieper in op de specifieke uitdagingen en oplossingen om ongelukken tijdens de winter te minimaliseren.
Lees meer

Welke soorten pallets zijn er?

Gepubliceerd op 17 november 2023

Pallets zijn onmisbare hulpmiddelen binnen de wereld van opslag en transport. Er zijn verschillende soorten pallets met verschillende doeleinden en toepassingen. Het is van belang om de juiste pallets voor uw organisatie te verzorgen, zodat alle werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunnen worden uitgevoerd. Welke pallets er zijn en waar deze toe dienen, leggen we u in deze blog uit.
Lees meer

Verhuishondje uitzoeken en gebruiken: ons advies

Gepubliceerd op 14 november 2023

Een verhuishondje is een transportmiddel om meubels mee te verplaatsen. Er zijn verschillende benamingen die worden gebruikt binnen de transportwereld. Zo wordt het verhuishondje ook wel een hondje, meubelroller, karretje op wielen, meubeltransporter, transport roller en dolly genoemd. Het uitzoeken van een verhuishond die perfect past bij uw transportbehoeften is belangrijk. Daarom zetten we de belangrijkste punten voor u op een rij en gebruiken we voorbeelden uit de praktijk om u te ondersteunen in het selecteren en gebruiken van dit transport karretje.
Lees meer