Handpallettruck

pallettruck

Kies voor handpallettrucks bij Kruizinga

Bij Kruizinga hebben we een divers aanbod aan handpallettrucks in verschillende maten en uitvoeringen. De handpompwagens zijn transportwagens welke met de hand bediend worden en zorgen ervoor dat werknemers veiliger en efficiënter te werk kunnen gaan.

 

Handpalletwagens zijn transportmiddelen voor horizontale transport van pallets. Door de grote stuurwielen manoeuvreert u goederen gemakkelijk en licht van A naar B. Onze handpallettrucks zijn van hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaar voor de beste prijs!

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie. 
 

 

De voordelen en nadelen van een handpalletwagen

Handpalletwagens hebben verschillende voordelen, zo kunt u gemakkelijk goederen op pallets verplaatsen over kleine afstanden. Handpallettrucks zijn lichter en voordeliger dan een elektrische palletwagen. En u heeft er geen certificaat voor nodig om ze te mogen bedienen.

 

Nadelen zijn dat het minder ergonomisch is dan een elektrische handpallettruck en u maar een beperkt aantal kg in laadvermogen hebt. Een elektrische pallettruck heeft namelijk een groter draadvermogen.

 

De ene klus is niet de andere

Bij Kruizinga hebben we verschillende soorten handpalletwagens. Hieronder per soort kort uitgelegd wat u er precies mee kunt:

 

Handpallettruck:

Een handpallettruck wordt veelal gebruikt om goederen te verplaatsen of bijvoorbeeld bij het laden en lossen gebruikt. U kunt goederen horizontaal transporteren met een handpalletwagen. Draagvermogens van een handpallettruck verschillen tussen de 2000 kg en 2500 kg en zijn verkrijgbaar met diverse vorklengtes tussen de 800 mm en 2500 mm.

 

Elektrische pallettruck:

Door te kiezen voor een elektrische pallettruck kunt u zonder eigen kracht goederen vervoeren. Het is een ideale oplossing voor ergonomisch en efficiënt gebruik op korte afstanden. De pallettruck is geschikt voor gebruikt in magazijnen, werkplaatsen en voor het laden en lossen van een vrachtwagen. Op dit moment hebben we elektrische pallettrucks niet standaard in ons assortiment. Soms hebben we ook gebruikte pallettrucks in ons assortiment.

 

Handpallettruck met weegsysteem:

Soms is het van belang dat u goederen van tevoren weegt. Dan is een handpallettruck met weegsysteem wat voor u! Onze palletwagen met weegsysteem heeft een laadvermogen van maximaal 2000 kg en een standaard vorklengte van 1150 mm. De hefhoogte bij deze handpallettruck is 85-200 mm.

 

Waar moet u op letten bij het kopen van een handpompwagen?

Wilt u een handpompwagen kopen? Dan is het belangrijk om goed na te denken waarvoor u het wilt gebruiken en hoe zwaar de goederen zijn. Bij Kruizinga hebben we verschillende uitvoeringen handpompwagens met diverse afmetingen en laadvermogens. De kleinste handpalletwagen die Kruizinga in het assortiment heeft is een met korte vorklengte namelijk 800 mm. De langste handpalletwagen die in het assortiment zit is een handpompwagen met een vorklengte van 2500 mm. U kunt hiermee bijvoorbeeld meerdere pallets tegelijk vervoeren! Ook is het belangrijk om te kijken naar het laadvermogen. De laadvermogens die Kruizinga in het assortiment heeft verschillen van 2000 kg tot 2500 kg, belangrijk is dat u deze niet overschrijdt. Wilt u tegelijk uw goederen wegen? Kijk dan naar een handpompwagen met weegsysteem. Op zoek naar andere palletwagens? Bekijk ons volledige aanbod palletwagens.

 

Handpallettruck kopen? Kruizinga helpt u!

Bij het kopen van een handpallettruck is het van belang om goed na te denken welke uitvoering u precies wilt aanschaffen zoals u hierboven hebt kunnen lezen. Komt u er zelf niet helemaal uit? Dat kan! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste handpallettruck. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen. Door het kopen van een handpallettruck bij Kruizinga bent u altijd gegarandeerd van een duurzame investering met de beste prijs/kwaliteit verhouding én lange levensduur!

 


FAQ

Wat is een handpallettruck?

Een handpallettruck is een verrijdbare wagen welke met de hand bediend wordt om bijvoorbeeld pallets over kleine afstanden te verplaatsen. Ook wel handpompwagen of handpalletwagen genoemd.

Wat is het verschil tussen een handpallettruck, een handpalletwagen en een handpompwagen?

Er zit geen verschil tussen een handpallettruck, handpalletwagen en handpompwagen. Alle 3 de benamingen worden gebruikt voor dezelfde oplossing.

Hoe werkt een handpompwagen?

Een handpompwagen wordt met eigen kracht verplaatst en met de hand omhoog gekrikt. Het is een transportmiddel welke goederen en pallets kan vervoeren.

Is er ook de mogelijkheid om te huren?

Het is mogelijk om bij Kruizinga een handpallettruck te huren. Hierop kunt u filteren aan de linkerzijkant van de website door handpallettruck en verhuur tegelijkertijd aan te vinken.

Heeft Kruizinga ook gebruikte handpalletwagens?  

Ons gebruikte assortiment wordt continu bijgewerkt. Door te filteren aan de linkerkant op gebruikt ziet u ons gehele assortiment aan gebruikte handpalletwagens. Staat er niks? Dan is ons gebruikte assortiment aan handpalletwagens tijdelijk op. Bekijk eventueel ook al onze gebruikte palletwagens.